tromaktiko: Δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις παρά από στημένους υπαλλήλους τραπεζών...

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις παρά από στημένους υπαλλήλους τραπεζών...



Πρόσφατα σε τράπεζα, πήγα στο γκισέ και από ένα ανοικτό δάνειο που είχα ενεργό εδώ και 2 χρόνια σήκωσα 10.000 ευρώ. Πολλοί ήταν οι πελάτες που εξυπηρετούνταν εκείνη τη στιγμή .Σίγουρα δεν φάνηκε ότι μου δόθηκε αυτό το ποσό στα χέρια γιατί φρόντισα εξονυχιστικά και άκρως διακριτικά να μην φανεί αυτό. Όταν βγήκα έξω από τη τράπεζα μαζί με άλλους πελάτες, με ακολούθησαν 3 άτομα αρχικά με τα πόδια και μετά με το αυτοκίνητο. Kατάληξη? Αφού έκανα 2-3 βόλτες γύρω γύρω σε κεντρικούς δρόμους εκτελώντας άσχετες διαδρομές και κοιτώντας πάντα αν με ακολουθούν, αρχικά σταμάτησα έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και έκανα δήθεν ότι συνομιλώ στο κινητό, διαπιστώνοντας ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο προσπέρασε και παρκάρισε παρακάτω (αυτό το διαπίστωσα όταν ξεκίνησα πάλι). Μετά ξαναπήγα στη τράπεζα με τη συνοδεία ενός μοτοσικλετιστή φίλου που είχα καλέσει και ξαναέβαλα τα χρήματα πίσω . Μάλιστα ο φίλος μου είπε ότι προσπερνώντας το αμάξι που του είχα περιγράψει είδε τους τρεις τύπους να κοιτάνε το αυτοκίνητό μου και εμένα μέσα αλλά δεν με ακολούθησαν παρά 100- 200 μέτρα μέχρι που είδαν ότι πήγαινα προς την τράπεζα πάλι. Να σημειώσω ότι κανείς δεν ήξερε ότι θα σηκώσω λεφτά πέρα από τη μάνα μου και το πατέρα μου.

Ως εκ τούτου 3 τινά συμβαίνουν...
1. Ή είμαι εξαιρετικά γκαντέμης σε μια κοινωνία αγγέλων.
2. Ή η μάνα μου και ο πατέρας μου , παρόλο που τρελάθηκαν όταν ενημερώθηκαν και παρόλο που τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιούνταν και για αυτούς , ήθελαν να με κλέψουν και μου έστησαν ληστεία.
3. Ή οι 3 αυτοί τύποι ήξεραν από αλλού ότι, από όλους τους πελάτες που βγήκαν πριν από εμένα ή μαζί με εμένα, εγώ έχω μετρητά πάνω μου και μάλιστα με εξαιρετική ακρίβεια, τι φοράω και πότε βγαίνω...

Από εμένα οι "λεβέντες" (όποιοι και να είναι) πήραν τα τρία μου...60 λεπτά που ξόδεψα όλη τη μέρα με όλη αυτή την ταλαιπωρία. Αλλά να ξέρουν όλοι ότι ο κόσμος πλέον υποψιάζεται μέχρι και τη μάνα του και εφόσον ζούμε σε πόλεμο, πόλεμο θα έχουν.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!