tromaktiko: Με Κέσελ δεν γίνεται δουλειά

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Με Κέσελ δεν γίνεται δουλειά



Αυτό που συμβαίνει με τον Μάρκο Κέσελ δεν έχει καμία απολύτως εξήγηση. Έγινε μια χρονιά πέρυσι, ε, πλέον είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.


Εντάξει, φιλικά είναι θα πείτε, αλλά και στα φιλικά της Σερβίας έβαζε κανένα τρίποντο το καλοκαίρι. Δεν λέμε για το Ευρωμπάσκετ, που έκανε παιχνιδάρες. Κι ας μην ήταν σταθερός.


Στον Ολυμπιακό δεν έχει κάνει ούτε ένα καλό ματς. Και στην Τουρκία πέρασε απαρατήρητος. Στο ένα παιχνίδι ήταν και εκτός 12αδας και τώρα που επέστρεψε, είχε 0/7 τρίποντα. Έχασε και τα πιο σημαντικά σουτ.

Ναι, δεν κρίνεται τίποτα στα φιλικά, αλλά πάλι τα ίδια. Απογοητεύει ο 23χρονος Σέρβος, που μάλλον δεν αντέχει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Να του δοθούν κι άλλες ευκαιρίες, δεν λέμε. Αλλά ένα χρόνο τώρα, στον Ολυμπιακό μεταμορφώνεται προς το χειρότερο.

Δεν θα τον περιμένει για πολύ ακόμα ο Ολυμπιακός. Δεν έχει τα περιθώρια γιατί καταλαμβάνει πολύτιμη θέση κοινοτικού. Χωρίς σουτ δεν θα κάνει τίποτα η ομάδα, όσο κι αν το παλέψει στην άμυνα. Είχε 6 στα 26 τρίποντα με την Εφές και έχασε παρότι δέχθηκε μόλις 67 πόντους. Επτά λεπτά δίχως καλάθι τους άφησαν τους Τούρκους, αλλά έλειψαν τα σουτ.

Και ο Κέσελ είναι ο σουτέρ. Από αυτόν περιμένει ο Ίβκοβιτς να βάλει τα σουτ και από τον Γκετσεβίτσιους. Αν έχει 0/7, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να βρει λύσεις. Γιατί μέχρι τώρα, με τον Κέσελ δεν γίνεται δουλειά.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!