tromaktiko: Αν είναι έτσι γιατί δεν παραιτείσθε κ. Παπουτσή;

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Αν είναι έτσι γιατί δεν παραιτείσθε κ. Παπουτσή;



«H αστυνομία δεν υπάρχει για να λύνει τις διαφορές υπουργών με κοινωνικές ομάδες» φέρεται να είπε στο χθεσινό άτυπο υπουργικό συμβούλιο ο Χ. Παπουτσής, αντιδρώντας... μαζί με άλλους υπουργούς στο άρθρο «των τριών» (Α. Διαμαντοπούλου, Α. Λοβέρδου και Γ. Ραγκούση).

Ζούμε στην εποχή όπου κυριαρχεί η παράνοια. Γιατί τι άλλο θα μπορούσε να είναι η αντίδραση του κ. Παπουτσή… στηναστυνομοκρατούμενη κοινωνία, δεδομένου ότι ο ΙΔΙΟΣ είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της Αστυνομίας καιυπεύθυνος για τη δράση της στις κινητοποιήσεις…;

Δηλαδή ο κ.Παπουτσής δηλώνει ότι άλλοι λαμβάνουν τις αποφάσεις για το υπουργείο του και ο ίδιος είναι απλός θεατής που δεν δύναται να αντιδράσει, παρά μόνο να εκφράσει στο υπουργικό συμβούλιο τη δυσαρέσκειά του;

Αν είναι έτσι, ο οποιοσδήποτε έντιμος πολιτικός θα είχε παραιτηθεί καταγγέλλοντας τα εν αντιθέσει τουδρώμενα στο υπουργείο του . Πάνω σε δύο βάρκες δεν δύναται να σταθεί κανείς έντιμος πολιτικός, πόσο μάλιστα όταν αυτές είναι σε αντίθετες πορείες. Σε αυτή την περίπτωση βιώνουμε την … παράνοια !!!

ΥΓ.Δεν υπήρξε μόνο η αντίδραση του Χ.Παπουτσή στο άρθρο «των τριών». Στο άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο το κλίμα ήταν τεταμένο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπεγλίτης είπε «δεν αναγνωρίζω σε κανέναν το δικαίωμα να αυτοαναγορεύεται σε περισσότερο μεταρρυθμιστή από τους υπόλοιπους», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος ότι «η κοινωνία μας έχει γυρίσει την πλάτη» και ο κ. Δ.Ρέππας ότι «Η κοινωνία δεν είναι συντεχνία, υπάρχουν άνεργοι κι εμείς μιλάμε για συντεχνίες».
Τελικά τα πυρά των συναδέλφων της δέχτηκε μόνο η κα. Α.Διαμαντοπούλου καθώς οι άλλοι δύο συνυπογράφοντες το άρθρο απουσίασαν από τη συνεδρίαση λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων.

politis-gr.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!