tromaktiko: Άσχετοι σύμβουλοι - χαρά γεμάτοι

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Άσχετοι σύμβουλοι - χαρά γεμάτοι



Αναρωτιέμαι αυτά τα λαμόγια και οι χαρτογιακάδες, οι σύμβουλοι στο Υπουργείο Οικονομικών, τι πίνουν και δεν μας δίνουν;
Αν συμβουλεύουν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με τέτοιες απίθανες συμβουλές, τότε θα πρέπει να...
παραιτηθούν εκτός και αν η τρόικα τους τα έχει "δώσει κάτω από το τραπέζι", ή εκτός αν είναι τόσο μα τόσο βλάκες που για να παραμείνουν στις θέσεις τους λένε ένα σωρό αρλούμπες στον γ.γραμματέα, στους υφουπουργούς και στον συνταγματολόγο υπουργό απλά για να είναι αρεστοί.
Είναι εκτός πραγματικότητας οι αποφάσεις τους και οι συμβουλές τους που ούτε ένας σπουδαστής ιδιωτικού ΙΕΚ δεν θα συμβούλευε με τέτοιο τρόπο το οικονομικό επιτελείο. Δεν σας λέω του ΤΕΙ ή του ΑΕΙ γιατί αν το έκανε τότε θα συνοδεύονταν και με επίδειξη και των δύο ανοιχτών παλαμών των χεριών τους.
Είναι πραγματικά τρισάθλιοι όλοι τους, δεν ξέρουν τι τους γίνεται, δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα.
Με αυτή την οικονομική πολιτική που δεν τη συναντά κανείς ούτε σε οικιακή οικονομία χωριού του Τζιμπουτί, γίνονται όλο και περισσότερο περίγελοι, βυθίζουν όλο και περισσότερο τη βυθισμένη μας χώρα στην κρίση και στην ύφεση, ενώ σφυρίζουν όλοι τους αδιάφορα, αδιαφορώντας πλήρως για τα τεκτενόμενα στη χώρα, ενώ ακολουθούν κατά γράμμα και αυτοί ως γνήσιοι Ελληνες δημόσιοι υπάλληλοι τις εντολές άνωθεν!
"Αποτετανωμένη γουρουνοειδής ίωση", είναι η ασθένεια τους μετά από την διάγνωση που ως οικονομολόγος έχω κάνει,  και μαζί φυσικά έχουν προσβάλει και τα άσχετα από οικονομικά, κτηνοειδή της κυβέρνησης αυτής.
Ασφαλώς και τα άλλα κτηνοειδή των υπολοίπων κομμάτων δεν πάνε πίσω, που για τους δικούς τους λόγους λένε καθημερινώς του κόσμου τις μαμακίες ή αρλούμπες που μπορούν να πουν απλά για να εντυπωσιάσουν τα κομματικά πλήθη που αποχαυνωμένα παρακολουθούν τις ειδήσεις στη τηλεόραση, και ειδικά τους καλούς τους πελάτες δηλαδή τους φοροφυγάδες και τους δημοσίους υπαλλήλους.
Τους μεν πρώτους γιατί τους χρηματοδοτούν, τους δε δεύτερους γιατί τους ψηφίζουν επειδή τους έχουν διορίσει.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!