tromaktiko: Τα προσεχώς…

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Τα προσεχώς…



Πολλές φωνές, πολύ μίσος αλλά καμία αντίδραση! Αυτή είναι η ελληνική κοινωνία σήμερα. Οι μαθητές στους δρόμους, ένδειξη ότι σύντομα αυτή η κυβέρνηση τελείωσε (θυμηθείτε Μητσοτάκη, Καραμανλή), οι ιδιωτικοί υπάλληλοι έχουν εξαφανιστεί, οι ιδιωτικές επενδύσεις στην χώρα είναι μικρότερες ακόμα και από αυτές στο Τζιμπουτί, οι δημόσιοι νιώθουν να απειλούνται σιγά-σιγά και αυτοί με την σειρά τους. Η κυβέρνηση, δεν πρόκειται να χτυπήσει τόσο βίαια όσο τους ιδιώτες το δημόσιο γιατί απλά αποτελεί τον στρατό του κόμματος, με αποτέλεσμα να αφήνει τις σκληρές αποφάσεις για απολύσεις και συρρίκνωση του δημοσίου για την επόμενη κυβέρνηση είτε αυτή είναι της Ν.Δ., είτε συνασπισμού κομμάτων, με αρχηγό του ΠΑΣΟΚ τον Βαγγελάκη… γιατί ο νυν πρωθυπουργός θα μας εγκαταλείψει να εισπράξει τα δεδουλευμένα του και να πάρει την θέση που θέλει ως Γ.Γ. του ΟΗΕ, δεν είναι τυχαία τα πτυχία του Β. Α. στην Κοινωνιολογία Amherst College, Η.Π.Α. Ερευνητής σε Θέματα Μεταναστών Πανεπιστήμιο Στοκχόλμης, Σουηδία. M. Sc. στην Κοινωνιολογία, Κοινωνιολογία της Ανάπτυξης London School of Economics - LSE!

Ο λαός σε σύγχυση, περιμένει μάλλον τον από μηχανή θεό να αλλάξει την «ρότα του πλοίου», την στιγμή που τον βομβαρδίζουν ειδήσεις για πόλεμο με την Τουρκία, χρεωκοπία της χώρας, φορολογικά μέτρα Οθωμανικού δικαίου και φυσικά με την απογοήτευση του κινήματος των «Αγανακτισμένων».
Θα μιλήσω για τελευταία φορά…όλα είναι με σκοπιμότητα σχεδιασμένα και όσοι διαφωνούν, να σκεφτούν πρώτα ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Επί χρόνια μας κρατάνε ημιμαθείς, μας ποτίζουν με όλα τα αρνητικά της δυτικής κουλτούρας και μας γεμίζουν τη ζωή με υπο-ψυχαγωγία (σήριαλ του κ..λου, πρωταθλήματα Ευρώπης, ποδόσφαιρο, στοίχημα, και πόσες ακόμα αηδίες, όπως άλλωστε κάνουν και σε άλλες κοινωνίες δείτε ΗΠΑ, Θυμηθείτε το τραγούδι του προφήτη Πανούση «θέλω να γίνω σαν αμερικάνος»). Τώρα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, με την κρίση στο καπιταλιστικό σύστημα κάποιος πρέπει να πληρώσει, ποιος? Υπάρχει ένα κράτος εκεί στα ανατολικά που δεν έχει ούτε ένα γείτονα να τον συμπαθεί οπότε δεν θα το στηρίξει κανένας, με πολίτες που φοροδιαφεύγουν, με δημόσιο σύστημα που παραπαίει, με προδότες πολιτικούς τα τελευταία 190 χρόνια, με μικρό πληθυσμό, οπότε εύκολο να παραγκωνιστεί χωρίς να επηρεάσει το παγκόσμιο γίγνεσθαι, πλούσιο υπέδαφος σε πολλές πρώτε ύλες, μα και η επιφάνεια της χώρας δίνετε για τουρισμό, αγροτικές παραγωγές, παραγωγή ηλιακής - αιολικής ενέργειας, με το χαμηλότερο κόστος μεταφοράς της στην κεντρική και δυτική Ευρώπη… και άλλα πολλά, λιγότερο ή περισσότερο σημαντικά…Τί κάνουνε τότε? ΑΠΛΟ. Εφόσον ο λαός της χώρας δεν έχει το σθένος να αντιδράσει με την πλύση εγκεφάλου που του έχει γίνει τον εξαθλιώνουνε οικονομικά και μετά μοιράζονται τα κομμάτια που θέλει ο καθένας… και έχουν νέα πηγή εσόδων για την οικονομία τους ώστε να βγεί από την κρίση που έχει το φιλοχρήματο σύστημα τους! ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ
ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ! Αν δείτε για λίγο την παγκόσμια ιστορία, γαλλική επανάσταση, την ινδική επανάσταση και τον Γκάντι και πολλά άλλα σχεδόν ποτέ κανένας λαός δεν κέρδισε τα δικαιώματά του χωρίς πραγματική αντίσταση στο πολιτικό σύστημα που τον καταδυνάστευε, το οποίο δεν ήταν τυχαίο ότι πάντα ήταν υποκινούμενο από εξωτερικούς παράγοντες.
ΟΠΌΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ Ή ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!