tromaktiko: Δεν τους πτοεί η Μπάγερν

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Δεν τους πτοεί η Μπάγερν



Το δυναμικό ξεκίνημα της Μπάγερν Μονάχου στην φετινή Μπουντεσλίγκα δεν... φοβίζει τους παίκτες της Ντόρτμουντ. Αυτό δήλωσε άλλωστε ο τερματοφύλακας της επικείμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού και σχολίασε ότι ο τίτλος παραμένει ανοικτός.
Μπορεί στο Τσάμπιονς Λιγκ να... ζαλίστηκαν από την «ερυθρόλευκη» τριάρα όμως στη Γερμανία τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αισιόδοξος άλλωστε, για τη συνέχεια της ομάδας στο γερμανικό πρωτάθλημα δήλωσε ο τερματοφύλακας, Βαϊντερφέλερ και τόνισε ότι ακόμα όλα είναι ανοικτά.

«Σίγουρα η Μπάγερν έχει μια πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες, αλλά ακόμα δεν κρίθηκε τίποτα. Δεν έχουν πάρει τον τίτλο. Η σεζόν είναι μεγάλη και πολλά μπορούν να συμβούν. Έχω πει εδώ και καιρό ότι μετά το παιχνίδι με την Μπάγερν μπορεί να βρισκόμαστε μαζί στην κορυφή. Όταν το έλεγα θεωρήθηκε δύσκολο από πολλούς. Τώρα μοιάζει πολύ εφικτό» ήταν η επισήμανση του τερματοφύλακα της επικείμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού, η οποία θα τα δώσει όλα για την 3η θέση του ομίλου κόντρα στους «ερυθρόλευκους» την προσεχή Τρίτη στη Βεστφαλία
www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!