tromaktiko: «Ηφαίστειο» το Κλ.Βικελίδης!

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

«Ηφαίστειο» το Κλ.Βικελίδης!



Δεν χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση για να γίνει κατανοητό πως το βράδυ της Κυριακής το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι ένα... ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, καθώς οι οπαδοί του Άρη «εξαφάνισαν» τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!



Οι φίλαθλοι του Άρη άφησαν στην άκρη τα όποια προβλήματα έχουν στην καθημερινότητά τους, αλλά και το κακό ξεκίνημα της ομάδας και αναμένεται να δώσουν ένα ακόμα ραντεβού με τους παίκτες την Κυριακή το βράδυ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, ο αιώνιος αντίπαλος στη Θεσσαλονίκη. Ο ξεσηκωμός στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ μεγάλος και είναι βέβαιο πως για ακόμη μια Κυριακή οι οπαδοί του θα δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο σπίτι τους.

Τα εισιτήρια εξαντλούνται καθώς υπάρχει ενδιαφέρον όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός συνόρων. Την προηγούμενη εβδομάδα, τα γραφεία της ΠΑΕ «βομβάρδιζαν» με τηλεφωνήματα φίλοι του Άρη από κάθε γωνία της Γης, ζητώντας τι άλλο, ένα από τα μαγικά εισιτήρια του μεγάλου παιχνιδιού.

Η διοίκηση των «κίτρινων» βλέποντας πως το πάθος του κόσμου είναι πολύ μεγάλο, αποφάσισαν να έρθουν σε συνεννόηση με τους οργανωμένους ώστε να περιφρουρηθεί η τάξη και το υπέρμετρο πάθος. Στον Άρη ανησυχούν για τυχόν προκλήσεις από όποιους κι αν προέρχονται. Πιθανή τιμωρία με χρηματικό πρόστιμο θα ζημιώσει το σωματείο και θα χαλάσει το εορταστικό κλίμα που θα στηθεί στις εξέδρες αρκετές ώρες πριν από τη σέντρα.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!