tromaktiko: Αναζητείται ΗΡΩΑΣ!

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Αναζητείται ΗΡΩΑΣ!



Έχουμε βαρεθει να ακουμε απο πολιτικους και μη την κατασταση που ζουμε και τις ενδεχομενες αρνητικές συνέπειές της.

πληρώνουμε αυτους που ψηφήσαμε για να μας λένε τα αυτονόητα????
αντε και δικαιολογούνε τους μισθούς που περνουν όλοι τους με το να διαβουλευονται αντιδρώντας - συμβουλεύοντας και κρίνωντας τις απεγνωσμένες αλλά και αμφιβόλου
αποτελεσματικότητας τής κυβέρνησης?
δεν αρκούνε τα λόγια.... , για να μπορέσει να επιβιώσει ο ελληνικός λαός μαζι του και το κράτος
.μη μας λένε για σωτηρία τού κράτους ξεζουμίζωντας τον κόσμο μη μπορώντας να ζήσει αξιοπρεπώς παρασείρωντας και ολοκληρη την οικονομία?δεν χρειάζεται κανείς να έχει αποφοιτήσει απο την οικονομική σχολή τού χαρβαρντ για να αντιληφθεί τον τρόπο που απαιτείται για να λειτουργήσει μια υγειής οικονομία σε μια κοινωνία?
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ στο να περιγράφουν την κατάστασή μας και τις ενδεχόμενες δυσμενείς συνέπειες απο το να μην λειτουργούνε εμπράκτως.ναι όλοι αυτοι οι πολιτικοί μας με τις τόσες διασυνδέσεις ανα τον κόσμο,πρεσβεις,διανοούμενοι κλπ τι κάνουν?ολοι μα ολοι πια είναι υποχείριοι τής νέας τάξης πραγμάτων ,τής διαβολικής παγκοσμοποίησης??
βλεπε ιρλανδία του χρόνου αποδεσμεύεται απο το δντ,βλέπε κύπρος δανείζεται απο τους ρώσους.ΕΜΕΙΣ πώς και πότε θα απαλλαχθούμε απο τούς παγκοσμιοποιημενους ναταβατζήδες?
αναζητώντας και ανακτώντας την χαμένη μας ταυτότητα που διέπεται απο αρχές και πιστεύω που εχουν πια χαθεί απο την καθημερινότητά μας (φροντίσανε γι αυτο, εδώ και 30 χρόνια ξένοι αλλα κυριώς ημέτεροι παράγοντες -ανθρωποι και μη)τοτε μονο θα μπορέσουμε να ξυπνήσουμε και να απαλλαχθούμε απο το ΚΑΚΟ!
μονο οσοι μπορούνε να προσδιορίσουνε την έννοια -κακό- θα μπορούνε να βρούνε και τον πραγματικό δρόμο ,θα μπορέσουνε να αντιληφθούνε την κατασταση που ζούμε αλλα και να προφυλαχθούνε.
δεν χρειάζεται να ερμηνεύσω περαιτερω διοτι σκοπός της επιστολής μου είναι να αφυπνίσω γνήσιους έλληνες,αυτοι μονο θα καταλάβουν ας ελπίσω πως θα συμπαρασείρει και τους υπόλοιπους.
θα μου πειτε τωρα ,και τι πρέπει να κάνουμε?? ναι μεν διαμαρτυρόμαστε συγκεντρωμένοι σε δημοσιους χώρους αλλα αυτο δεν ειναι λύση είναι μεγαλύτερη καταδίκη για μας τους ίδιους.διοτι όσο υπάρχει απραξία απο μερια μας και δεν είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας.όπως στο να είμαστε παρων στην δουλειά μας ,το να πληρώνουμε ολους τους φορους που μας επιβάλουν τόσο θα προφασίζονται την επιβολή καινουργιων μετρων!
ενας τρόπος είναι να κάνουμε εφαρμογή του(προτιμαμαι ελληνικα)αγοράζουμε οτι παράγεται στην ελλάδα,καλό είναι και οι επιχειρηματίες να επισυγκεντρωθούνε σε ελληνικές πρωτες ύλες(βεβαια πολλά είδη δεν ειναι σε τοσο καλη ανταγωνιστική τιμη με καποια απο το εξωτερικο)εμπορικές συνεργασιες με κρατη που θα εχουμε πραγματικα αμοιβαια συμφεροντα.
τοτε ελατε να δουμε τι εχει να μας πει γερμανια.αγγλια κλπ....
μια προχειρη σκέψη βεβαια,αλλα μονο με αλληλεγυη ,αλληλοσεβασμο! και ομονοια μπορούμε να ξαναρχίσουμε να λειτουργούμε σαν λαος.καλο ομως ειναι να μην εμπιστευόμαστε αλλα και να μην δεσμευομαστε κανενα μα κανενα πολιτικό!!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!