tromaktiko: Συλλογή από "παλτά" με Γιοργκάσεβιτς!

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Συλλογή από "παλτά" με Γιοργκάσεβιτς!



Απίστευτα πράγματα λέγονται στον Πειραιά γι΄ αυτόν τον Μπόγιαν Γιοργκάσεβιτς, τον τερματοφύλακα της Γάνδης που φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.




Μας πρότεινε ένας μάνατζερ τον Μπόγιαν Γιοργκάσεβιτς για τον Ιανουάριο, με 2 εκατομμύρια ευρώ και δεν πρόλαβαν να περάσουν δυο μέρες και είδαμε το όνομά του γραμμένο σε όλα τα ΜΜΕ. Ποιός Γιοργκάσεβιτς, ρε παιδιά; Στη Ραντ και τη Γάνδη έχει παίξει. Δεν κάνει για τον Ολυμπιακό", λέει μια έμπειρη "φωνή" από τον Πειραιά.


Δεν έχει άδικο. Αν είναι οι ερυθρόλευκοι να πάρουν και να καλοπληρώσουν μάλιστα και νέο "παλτό" μετά το αργεντίνικο, ας μην πάρουν καθόλου. Από πού και ως πού ο Μπόγιαν Γιοργκάσεβιτς που δεν τον ξέρει η μάνα του, να κάνει για βασικός τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό;


Να πει κανείς για τον Κάρλος Καμενί που ήθελε ο Βαλβέρδε, εντάξει, είναι τερματοφυλακάρα. Να πει για τον Αρτούρ Μοράες που ήθελε πριν από λίγους μήνες ο ο Ολυμπιακός, επίσης εντάξει. Τσάμπα τον πήρε η Μπενφίκα από την Μπράγκα αφού έμεινε ελεύθερος και είναι εξαιρετικός. Να πει για τον Μιχάλη Σηφάκη, επίσης ΟΚ, αφού είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα και μακάρι να ξαναείναι και μετά τον τραυματισμό του.


Αλλά για τον Μπόγιαν Γιοργκάσεβιτς που δεν υπάρχει στο χάρτη;

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!