tromaktiko: Θέλουμε ζωή όχι επιβίωση

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Θέλουμε ζωή όχι επιβίωση



Έχουμε χάσει το νόημα,έχουμε ξεφύγει από τις αρχέσ της δημιουργίας και έχουμε υιοθετήσει τις αρχές της καταστροφής της κατάρευσης και του πόνου.
Βιώνουμε έναν καθημερινό φόβο,ένα καθημερινό αδιέξοδο,μια καθημερινή τρέλα και πιστεύουμε σε αυτή την πραγματικότητα και είμαστε εξαρτημένοι απο αυτήν επειδή γενηθήκαμε σε αυτή την παρηκμασμένη κοινωνία.
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φτίαξει μια γύαλα μέσα στον ωκεανό και αποφεύγουμε την επαφή με οτιδήποτε είναι αληθινό,αποφεύγουμε ακόμα και τη σκέψη της αλήθειας γιατί πονάει κι άλλο και έτσι τη βαφτίζουμε ουτοπία.
Συνηθίσαμε να υπάρχουμε άπλα για να επιβιώνουμε και φοβόμαστε οποιαδήποτε άλλη σκέψη.
Έχουμε ξεχάσει τι σημαίνουν οι λέξεις ζωή-αγάπη-δημιουργία -εποικοινωνία-φυση και τις έχουμε αντικαταστήσει με άλλες πιο σύγχρονες όπως πόνος-μίσος-καταστροφή-
μοναξιά-χαος.
Ζούμε μόνο για την ύλη και το μόνο που σκεφτόμαστε πλέον είναι πως θα αποκτήσουμε οτιδήποτε υλικό για να απαλήνουμε τη μιζέρια μας,αλλά έχουμε χάσει το νόημα και το πληρώνουμε με το χειρότερο δυνατό τρόπο.Με την ίδια μας τη ζωή,που τη σπαταλάμε σε ένα άναρχα χτισμένο σύστημα που βαφτίζεται σύγχρονη κοινωνία.
Η Αναρχία είναι εδώ δεν είναι ουτοπία και κρύβεται πίσω από τη μάσκα της ονειρικής μας δημοκρατίας-ολιγαρκίας.Τη βιώνουμε καθημερινά και βιάζει τις ψυχές μας με το χειρότερο τρόπο.
Κάθε μέρα που περνάει είναι ένα βήμα πιο κοντά στο κοινωνικό χάος και την κατάρευση όλων των αυτονόητων αρχών που πια ο καθένας μας τείνει να ξεχάσει.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ
ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ

και θα πρέπει να πολεμήσουμε για αυτόν με κάθε τίμημα.Ακόμα και μέσα από το χάος μπορεί να γεννηθεί μια νέα αρχή μια ελπίδα και πρέπει να είμαστε εμείς οι ίδιοι που θα παλέψουμε για αυτήν εμείς που θυμόμαστε τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις.

ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙς ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ

Ας αφήσουμε στην άκρη τους φόβους μας για το άυριο,οσο ο καθένας μας προσπαθεί για τον εαυτό του μονάχος του δεν υπάρχει άυριο.Πρέπει όλοι μαζί σαν ένα να δώσουμε μια απάντηση σε αυτή την καθημερινή τρομοκρατία που ασκείται πάνω μας,σε αυτό τον οικονομικό πόλεμο που μας καλούν να πολεμήσουμε.Καλώς η κακώς έχουμε την υποχρέωση να ανατρέψουμε ενα καθεστώς που μας καταδυναστεύει τις ζωές και μας στερεί το μέλλον.Δεν θα είναι εύκολη αυτή η μάχη όμως η προσπάθεια και η συμετοχή όλων μας είναι πλέον μονόδρομος.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΎΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ-Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ

ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΗΡΡΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΥ

ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ

Καλώς η κακώς λύσεις υπάρχουν αλλά όσο μας κυριεύει ο φόβος δεν θα είμαστε τίποτα παραπάνω από πίονια ενός πολιτικού συστήματος που σαπίζει-ενός αρωστημένου παιχνιδιού.

Ελάτε να παλέψουμε όλοι μαζί σανξ ένα,χωρίς φόβο και με μόνα μας όπλα την αλληλεγγύη και το πάθος μας για ζωή.

ΘΈΛΟΥΜΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΆΘΕ ΤΊΜΗΜΑ!!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!