tromaktiko: Δελτίο Τύπου Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Δελτίο Τύπου Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων



Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων ανακοινώνει την δοκιμαστική έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας του Οργανισμού: www.patrasculture.gr.
Πρόκειται για την διαδικτυακή έκφραση του Πολιτιστικού Οργανισμού και στόχο έχει να αποτελέσει τον ενεργό και αμφίδρομο δίαυλο επικοινωνίας με την πόλη, τους πολίτες, τους δημιουργούς και τους καλλιτέχνες. Μια πλατφόρμα για την επικοινωνία με τους πολιτιστικούς θεσμούς του Οργανισμού, αλλά και τις υπηρεσίες και τα στελέχη του.

Ταυτόχρονα ο ιστότοπος φιλοδοξεί να αποτελέσει το δυναμικό κανάλι επικοινωνίας και ενημέρωσης για τις εκδηλώσεις του Οργανισμού, ή εκδηλώσεις που συμμετέχει, ή υποστηρίζει ο Πολιτιστικός Οργανισμός Πάτρας.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικής επικοινωνίας με τον Οργανισμό είναι info@patrasculture.gr.

Παράλληλα με την ιστοσελίδα, ξεκίνησε και η λειτουργία των δράσεων κοινωνικής δικτύωσης του Οργανισμού στο facebook (facebook.com/pages/Πολιτιστικός-Οργανισμός-Δήμου-Πατρέων/260604117307659) και στο twitter (twitter.com/#!/PatrasCulture).

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι για την κατασκευή του, ο Πολιτιστικός Οργανισμός και ο Δήμος Πατρέων δεν ξόδεψαν ούτε ένα ευρώ, αφού έγινε αποκλειστικά με τον συντονισμό στελεχών και υπαλλήλων του Πολιτιστικού Οργανισμού.

O σχεδιασμός, η ψηφιοποίηση του περιεχομένου, ο γραφικός σχεδιασμός, ο προγραμματισμός και η διαχείριση έχουν γίνει εξ ολοκλήρου από ομάδα με επικεφαλής την κα Αλίκη Παπακωνσταντίνου (a.papakonstantinou@patrasculture.gr), η οποία θα έχει και την ευθύνη διαχείρισης και λειτουργίας του.

Την ευθύνη ενημερωτικής υποστήριξης του θα έχει ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Πολιτιστικού Οργανισμού, δημοσιογράφος Γιάννης Γεωργόπουλος (press@patrasculture.gr).
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!