tromaktiko: «Να παρέμβει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

«Να παρέμβει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»



Την παρέμβαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε... παράνομη την απόφαση της διοίκησης της ΔΕΗ να τυπωθούν εκτός του κέντρου έκδοσης οι λογαριασμοί, σημειώνοντας πως παραδίδει σε τρίτους ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.
«Όσοι σήμερα με αγώνες υπερασπίζονται το Σύνταγμα δεν είναι παράνομοι, παράνομοι και αντισυνταγματικοί είναι όσοι νομοθετούν και μας κυβερνάνε», είπε.

«Καλούμε την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων να παρέμβει. Και προειδοποιούμε τη διοίκηση της ΔΕΗ να μην προχωρήσει σ΄ αυτή την παρανομία γιατί θα έχει να αντιμετωπίσει τις παρεμβάσεις και τις προσφυγές που όλοι οι καταναλωτές θα κάνουμε για να προστατευθούμε, σύμφωνα με το νόμο», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

«Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα δεν μπορεί να είναι σε χέρια τρίτων. Θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα προκειμένου να προστατέψουμε το δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών στη ζωή. Η απόφαση της κυβέρνησης να βάλει αυτό το αντισυνταγματικό χαράτσι, κόβοντας το ρεύμα, είναι μια ευθεία επίθεση στην ίδια τη ζωή του Έλληνα πολίτη, γιατί χωρίς ρεύμα κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει. Αυτοί είναι παράνομοι, αυτοί είναι αντισυνταγματικοί και με αγώνες γενικευμένους θα ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση προς όφελος του ελληνικού λαού», κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!