tromaktiko: Τι λένε ο Φερεντίνος, η Χρηστίδου και η Ζαρίφη...

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Τι λένε ο Φερεντίνος, η Χρηστίδου και η Ζαρίφη...



Χρήστος Φερεντίνος: «Όταν μπαίνω σε καλούπια δεν λειτουργώ»
Ο Χρήστος Φερεντίνος μιλάει στο golema.gr για τα νέα του καθήκοντα στο πρωινό του ΑΝΤ1... για το πρωινό ξύπνημα, για τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά…

-Πρωινό λοιπόν; Πώς το βλέπεις;
«Το βλέπω το πρωινό γεμάτο τραγούδια… Το πρωί με ξυπνάς με φιλιάααα… Τέτοια πράγματα»
-Ωστόσο η σύζυγός σου σε παλιότερες δηλώσεις της είχε πει ότι το πρωί είσαι κάπως…
«Να σου πω τι είπε η σύζυγος… Πως όταν μπαίνω σε καλούπια δεν λειτουργώ… Όταν δεν είμαι αυθόρμητος δεν είμαι το ίδιο καλός όσο όταν είμαι αυθόρμητος μπορώ να έχω τον έλεγχο των πραγμάτων, όταν είμαι σε ένα χώρο που μπορώ να λειτουργήσω».
-Θα είναι όμως δύσκολο το πρωινό ξύπνημα για σένα;
«Δεν βαριέσαι… Όλα μέσα στο κόλπο είναι… Νοικοκυρέψαμε και εμείς!!! Πάνε εκείνες οι ζωές που κάναμε παλιότερα».
-Είδες το «Πρωινό mou» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά;
«Πολύ λίγο είδα…».
-Μίλησαν με πολύ ωραία λόγια για σένα…
«Ναι το άκουσα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Μα είναι πολύ καλά παιδιά…».
-Εσένα πώς σου φάνηκαν;
«Είναι όπως και πέρυσι… Συμπαθέστατοι, πολύ αληθινοί, είναι ωραίοι χαρακτήρες, έχουν την πλάκα τους…».
-Ποια είναι τα «όπλα» που θα χρησιμοποιήσετε εσείς στον «ανταγωνισμό»;
«Εμείς έχουμε φτιάξει μια παρέα που θα ασχολείται με όλα αυτά τα θέματα εκείνης της ώρας, με μια ταχύτητα, με αυτό που θα βγει, με τον αυθορμητισμό που θα βγει εκείνη τη στιγμή, γιατί αυτό ξέρετε ότι δεν προδικάζεται. Καθένας θα βάλει τα υλικά του μέσα στην κατσαρόλα και θα ανακατευτεί το πράγμα. Τα «όπλα» μας θα είναι ρυθμός, ταχύτητα σε αυτά που γίνονται και ψυχαγωγία».
-Σε έχουμε δει στην ψυχαγωγία και τώρα θα κάνεις κάτι διαφορετικό στην πρωινή ζώνη. Πόσο αγχώνεσαι για τα νούμερα;
«Προσωπικά εμένα δεν με καθορίζουν τα νούμερα. Έτσι λειτουργώ τόσα χρόνια. Δεν θα μου καθορίσουν τα νούμερα την ενέργεια που βάζω σε μια δουλειά. Αν βλέπω ότι το αποτέλεσμα δεν είναι καλό στενοχωριέμαι ακόμη και αν κάνει νούμερα, όπως συμβαίνει και το αντίθετο, να κάνουμε νούμερα αλλά να μην με ευχαριστεί το αποτέλεσμα. Εμένα με ενδιαφέρει αυτό που βγαίνει προς τον τηλεθεατή να είναι ωραίο».
-Είχε ειπωθεί ότι επρόκειτο να είναι δίπλα σας και η σύζυγός σας…
«Όχι, καμία σχέση… Ποτέ δεν συζητήθηκε κάτι τέτοιο…».



Σίσσυ Χρηστίδου: «Ακόμη λογοκρίνω τη Ναταλία…»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στο golema.gr για τις υποχρεώσεις της ως μαμά και γιατί… λογοκρίνει τη… Ναταλία…
-Φέτος αφήνεις τα Σαββατοκύριακα και θα σε βλέπουμε καθημερινά. Πόσο αλλάζει αυτό την καθημερινότητά σου; Πώς θα είσαι στις υποχρεώσεις ως μαμά αφού θα λείπεις περισσότερες ώρες;
«Α δεν με πειράζει τόσο αυτό μπορώ να σου πω, γιατί και το παιδί θα πηγαίνει καθημερινά σχολείο μέχρι τις 2.30. Τα Σαββατοκύριακα μου ήταν πιο δύσκολο γιατί χρειαζόταν να το πάρω μαζί μου στη δουλειά»
-Είδες το Σαββατοκύριακο το «Μέσα στην καλή χαρά»;
«Και βέβαια… θα το έχανα εγώ αυτό;»
-Πώς ένιωσες;
«Περίεργα… Στην πρεμιέρα ένιωθα πολύ περίεργα… Έπεφτε το σήμα εκπομπής και η καρδιά μου χτυπούσε σαν να ήμουν και εγώ εκεί. Μίλησα με τη Ναταλία και πριν και μετά και κατά τη διάρκεια… Της είπα μαζί θα κάνουμε εκπομπή, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω. Και ξέρεις της μιλούσα από το κινητό και της έστελνα μηνυματάκια… Μου άρεσε πολύ είναι μια εκπομπή που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Μου είναι περίεργο που λείπω…».
-Θα πας σαν καλεσμένη υποθέτω…
«Αυτό είναι σίγουρο..»
-Βέβαια η Ναταλία είπε ότι πέρυσι τη λογόκρινες…
«(Γελάει!) Φυσικά… (Γέλια!!!!) Φυσικά… Και την ώρα που τέθηκε το θέμα το Σαββατοκύριακο που έλεγε ότι δεν είναι δίπλα μου η Σίσσυ, εγώ την έπαιρνα τηλέφωνο στο κινητό αλλά δεν το σήκωσε, για να με… θυμώσει!!!! (Γέλια). Δεν θα τα καταφέρει όμως… Την επόμενη φορά θα πάρω στο κοντρόλ και θα βγω αέρα!!!».



Κατερίνα Ζαρίφη: «Αν ήταν τα συμβόλαια να διαλύουν τις φιλίες δεν θα μίλαγα με τη μισή Αθήνα»

Τελικά τη βρήκαμε την Κατερίνα Ζαρίφη στο πρωινό του ΑΝΤ1. Μιλάει στο golema.gr γιατί «έσπασε» η συνεργασία με τον Alpha, για τις φίλες της αλλά και για το ρόλο της στο νέο πρωινό του ΑΝΤ1…
-Εδώ η Κατερίνα… Εκεί η Κατερίνα… Τελικά σε βρήκαμε στο πρωινό του ΑΝΤ1…
«Τελικά έκατσε εδώ στο πρωινό του ΑΝΤ1».
-Ποιος θα είναι ο ρόλος σου στο πρωινό;
«Ουσιαστικά συνεχίζοντας όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου, ούτε εγώ πάω να ανακαλύψω την Αμερική αν και έχω καλό πλοηγό, θα κάνω αυτό που κάνω πάντα σε μια εκπομπή. Είμαι ένας άνθρωπος που παρουσιάζει κάποια θέματα με πιο χιουμοριστική διάθεση αλλά στη συγκεκριμένη σεζόν με προβληματισμένο χιούμορ, γιατί κανείς δεν κάνει πια τον παλιό ξένοιαστο χαβαλέ. Όλοι είμαστε προβληματισμένοι θα προσπαθήσουμε αυτό να το χιουμορίσουμε για να είμαστε πιο χαμογελαστοί»
-Στο παρελθόν έγιναν κάποια λάθη όταν επεχείρησες να κάνεις πρωινό. Τι θα αποφύγεις αυτή τη φορά;
«Κοίτα ούτως ή άλλως στο παρελθόν ήμουν πρώτο βιολί, τώρα είμαι πίσω το όμποε… Βέβαια παίζει και αυτό το ρόλο του. Το παν είναι να είσαι ένας αξιοπρεπής ρόλος να δείξεις αυτό που θέλεις και να δέσεις με μία ομάδα να περάσουμε μία καλή σεζόν και μία πολύ δύσκολη χρονιά».
-Με το «Μέσα στην καλή χαρά» τι συνέβη και τελικά δεν έδεσε η συνεργασία;
«Έγιναν οι συζητήσεις… Όταν ξεκινάει μια καινούργια σεζόν το ευτύχημα είναι να χτυπάει το τηλέφωνό σου… Ήταν ένα από τα τηλέφωνα που χτύπησαν. Δεν είχε να κάνει κάτι με την Κατερίνα Ζαρίφη, ξέρεις το αν είναι ψηλή ξανθιά, μας αρέσει δεν μας αρέσει ή αν έχει γαλάζια μάτια… Είχε να κάνει πιο πολύ με το μπάτζετ, με το κομμάτι της παραγωγής αλλά διατηρώ τις καλύτερες των σχέσεων»
-Η Ναταλία είπε ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να σε έχει δίπλα της…
«Είναι αλήθεια. Αλλά όπως ξέρετε στην τηλεόραση όλα είναι ρόδα που γυρίζει. Τίποτα δεν είναι απίθανο, οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Προς το παρόν είμαι χαρούμενη γι’ αυτήν εδώ την ομάδα που είδατε ότι την τρέλα την κουβαλάει… Μην κρυβόμαστε».
-Έπαιξε καθόλου ρόλο η φιλία σου με τη Ναταλία για να βρεθείς δίπλα στη Σίσσυ;
«Είμαστε μια κοινή παρέα. Όλες φίλες. Τρεις γυναίκες με διαφορετικά ενδιαφέροντα πολύ κοντά όμως η μία στην άλλη… Αν ήταν τα συμβόλαια να διαλύουν τις φιλίες δεν θα μίλαγα με τη μισή Αθήνα… Άστα».
golema
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!