tromaktiko: Μήπως είσαι Ελληνάκι τελικά;

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Μήπως είσαι Ελληνάκι τελικά;



Μήπως εσύ και εγώ έχουμε γίνει το ανέκδοτο των πολιτών της Ευρώπης και δικαιολογημένα;
Μόλις χθες ένας Γερμανός πολιτικός είπε ότι αν είχαν πάρει τα ανάλογα μέτρα στην Γερμανία, αυτή την στιγμή θα είχε γίνει επανάσταση.
Ποια είναι η κατάσταση στην Ελλάδα... τίποτα! Απολύτως τίποτα, γκρινιάζουμε σε κάποια site, η δεν γκρινιάζουμε καθόλου, και απλά είμαστε με σκυμμένο το κεφάλι και κλαιγόμαστε.
Έχουμε μια κυβέρνηση και ένα πρωθυπουργό που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ:
1. Έκλεισε την πόρτα σε ένα δάνειο 25 δις από την Ρωσία μόνο και μόνο για να βάλει στο παιχνίδι την Αμερική
2. Μπλόκαρε τον αγωγό Μπουρκάς Αλεξανδρούπολη και διέλυσε μια μελλοντική ισχυρή συμμαχία με την Ρωσία
3. Στήριξε όλη του την προεκλογική καμπάνια σε ψέματα και έδωσε άφεση αμαρτιών σε οποιονδήποτε πολιτικό ανεξαρτήτως κόμματος.
4. Δεν ενδιαφέρετε για την ασφάλεια μας , δεν ενδιαφέρετε για τα Εθνικά μας εδάφη (ο άνθρωπος είναι γεννημένος στην Αμερική! Τι περιμένεις)
5. Μας έχει διαλύσει με τους φόρους γιατί δεν θέλει να συγκρουστεί με τους “ισχυρούς” (λίστα με 3.000 μεγάλο οφειλέτες με πιθανά έσοδα για το κράτος 9 δις (!)
6. Μειώνει επιδόματα σε πολυτέκνους, ενώ αφήνει λαθρομετανάστες και ανασφάλιστους να έχουν δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη στα νοσοκομεία. Και χιλιάδες άλλα παραδείγματα
7. Που άνοιξε τα σύνορα κάνοντας την Ελλάδα αποθήκη ψυχών και προασπίζοντας πρώτα τα δικαιώματα του λαθρομετανάστη και μετά του Έλληνα πολίτη.
Και όλα αυτά όχι σε μια ημέρα, αλλά σε 2 χρόνια.
Τι κάνουμε εμείς…. Την κότα!
Τώρα μπαίνουμε στην δεύτερη φάση, που όλοι μας θα ξεκινάμε με έναν μισθό των 500 ευρώ! Που θα ανταγωνίζεσαι για μια θέση κάποιον από τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες για μια θέση σε μια Γερμανική, Γαλλική η Αμερικάνικη εταιρεία (φυσικά σαν εργάτης!) η οποία στραγγίζει τον φυσικό και ορυκτό πλούτο της χώρα σου για ψίχουλα
Που θα νοικιάζεις σπίτι γιατί το δικό σου (η αυτό που έχτισε με αίμα ο πατέρας σου) σε λίγο θα το πουλήσεις αφού δεν θα αντέξεις τους απανωτούς φόρους που το επιβαρύνουν.
Σε λίγο θα ζήσουμε στο δικό μας «νησί» όσο οι τραπεζίτες αγοράζουν ακόμα μια Bentley με τα λεφτά που στερήθηκες, όσο οι βουλευτές μας θα έχουν διπλασιάσει το βιοτικό τους επίπεδο συντηρώντας τεράστιους μισθούς που πληρώνονται από την τσέπη σου και οι ξένοι θα μετράνε τα εκατομμύρια από τα κέρδη τους που έχουν βγάλει από εσένα!.
Κάποτε μαζευτήκαν 500.000 άτομα στο Σύνταγμα και η κυβέρνηση άρχισε να ιδρώνει και να βάζει νερό στο κρασί της.
Αυτό θα ήταν ίσως η αρχή της αλλαγής για την Ελλάδα.
Αύριο κιόλας θα μπορούσαμε να επιλέξουμε ένα άλλο σημείο και να γεμίσουμε τον δρόμο κάνοντας την μεγαλύτερη καθιστική διαμαρτυρία που έχει γίνει ποτέ.
600.000 – 1.000.000 – 2.000.000 εκατομμύρια κόσμου δεν μπορούν να εκλεχθούν από την αστυνομία ειδικά όταν θα είναι μακριά από την Βουλή και όταν θα καλύπτουν μια τεράστια απόσταση.
Πώς μπορούν 6.000 αστυνομικοί να περικυκλώσουν την Λ. Κηφισίας και από τα 2 ρεύματα, όταν ο κόσμος είναι από το Χίλτον μέχρι το Παναθηναϊκό στάδιο?
Φανταστείτε τον κόσμο να γεμίζει όλη την Λεωφόρου ένα σημείο που ΔΕΝ μπορούν να μας διώξουν και στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα.
Πρέπει δηλαδή να στο πει το συνδικάτο σου για να διαδηλώσεις? Μόνο σου δεν έχεις γνώμη?
Πάρε τον συνάδελφο σου, τον φίλο σου, τον γιο σου και κατέβα!
Θα μπορούσαμε να ζήσουμε την Αραβική άνοιξη στην Ελλάδα (που εκεί αντιμετώπιζαν σφαίρες και παρόλα αυτά νίκησαν!) και όλα θα ήταν καλύτερα, αλλά ζούμε τον Ελληνικό εφιάλτη.
Ότι έχει γίνει το έχουμε αφήσει να γίνει και μαζί και με ότι άλλο θέλουν να μας κάνουν,
Το μόνο που απλά χρωστάμε στον εαυτό μας, είναι μια μούντζα στον καθρέπτη για όλα αυτά που ανεχόμαστε και ένα συγνώμη από τα παιδιά μας γιατί δεν κάναμε τίποτα!
Τώρα πες μου αν νιώθεις Έλληνας ή σαν Ελληνάκι!
Γιατί ο μοναδικός υπαίτιος τελικά είμαστε εμείς οι ίδιοι.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!