tromaktiko: Προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από ΑΕΚ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από ΑΕΚ



Τον ...κρατάνε με νύχια και με δόντια για να μην κάνει προσφυγή και μείνει ελεύθερος. Μιλάμε για παίκτη από αυτούς που έχουν τραβήξει ...κουπί στους "κιτρινόμαυρους".


Είναι κι αυτός -όπως όλοι σχεδόν- απλήρωτος για μήνες και φέρεται αποφασισμένος να προσφύγει στην UEFA για να πάρει τα δεδουλευμένα και την ελευθερία του.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος, σε συνομιλίες που είχε με τους συμπαίκτες του, εκθείασε τον Ραφίκ Τζεμπούρ για το γεγονός ότι πήρε μέχρι τελευταίας δεκάρας τα λεφτά του από την ΑΕΚ και όχι μόνο αυτό, αλλά έκανε και σπουδαίο ντιλ με τον Ολυμπιακό.

Νιώθει ότι μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο και ο ίδιος και εδώ που τα λέμε, τα φόντα τα διαθέτει για να παίξει και στους δύο μεγάλους της χώρας μας, όπου τα λεφτά του θα μπαίνουν στο λογαριασμό στην ώρα τους.

Το σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσει το ΟΚ στο δικηγόρο του να "τρέξει" το θέμα άμεσα. Αν δεν δει το χρώμα του χρήματος τις επόμενες δέκα-δεκαπέντε μέρες, δηλώνει αποφασισμένος να το προχωρήσει.

Ποιος είναι; Δεσμευόμαστε και δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε την ταυτότητά του. Υπομονή και θα τη μάθετε. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα στην ΑΕΚ, δύσκολα θα αλλάξει προθέσεις ο συγκεκριμένος παίκτης...

www.sportdog.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!