tromaktiko: Για πάντα Ιμπαγάσα

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Για πάντα Ιμπαγάσα



Μέχρι τα 40 του δηλώνει πως θέλει να παίζει ποδόσφαιρο ο Αριέλ Ιμπαγάσα και στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να τον καλέσουν σύντομα για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Το συμβόλαιο του Αριέλ Ιμπαγάσα με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012 και το γεγονός πως αποτελεί τον «μαέστρο» και κορυφαίο παίκτη της ομάδας, έχει πείσει τη διοίκηση να αφήσει στην… άκρη την ηλικία του και να τον καλέσει άμεσα για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο «Κάνιο» κλείνει την Πέμπτη τα 35 του και το αργότερο σε τρεις μήνες (σ.σ. Δεκέμβριο ή Νοέμβριο) αναμένεται να κληθεί από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, κάτι που αποτελεί και επιθυμία του ίδιου. Ο Αργεντινός μπαλαδόρος όχι μόνο δεν αισθάνεται κούραση ή κορεσμό, αλλά σκοπεύει να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου μέχρι τα βαθιά ποδοσφαιρικά του γεράματα!

«Εγώ θέλω να παίζω μέχρι τα 40 και θα το κάνω», λέει συνεχώς ο βραχύσωμος χαφ και η με την άποψη αυτή συμφωνούν όσοι τον γνωρίζουν καλά: «Είναι τέτοιο το σκαρί του αλλά και το πάθος που έχει με την μπάλα, που μπορεί εύκολα να παίξει άλλα δύο χρόνια σε αυτό το επίπεδο».

Όσον αφορά στην αγάπη του για τον σύλλογο, είναι περιττό να αναφερθεί ότι από την πρώτη στιγμή δέθηκε με την ομάδα και θεωρείται βέβαιο ότι θα δεχθεί να υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας που θα του προσφερθεί, παρά το γεγονός ότι έχει στα χέρια του «χρυσές» προτάσεις από το Κατάρ και τη Ρωσία.
www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!