tromaktiko: Το πρώτο ποδοσφαιρικό παπούτσι με «νοημοσύνη»

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Το πρώτο ποδοσφαιρικό παπούτσι με «νοημοσύνη»



Η adidas παρουσιάζει το νέο adizero f50 με τον αισθητήρα ταχύτητας miCoach, το πρώτο ποδοσφαιρικό παπούτσι με «νοημοσύνη», που …δεν αποτελεί απλά το πιο γρήγορο στον κόσμο, αλλά ταυτόχρονα και το πιο «έξυπνο»!

Στην τελειοποίηση του νέου adizero f50 βοήθησε και ο παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής Leo Messi δίνοντας στη σχεδιαστική ομάδα της adidas πολύτιμες πληροφορίες και tips σχετικά με τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών! Το miCoach μετατρέπει τα νέα σου adizero f50 στο απόλυτο ψηφιακό εργαλείο προπόνησης και σου επιτρέπει να παρακολουθείς τις επιδόσεις σου όπως την ταχύτητα, την απόσταση και το χρόνο που τρέχεις με στόχο να πετύχεις το maximum των δυνατοτήτων σου!

Εργομετρικές μετρήσεις από τα παπούτσια … στον υπολογιστή σου!

Ο επαναστατικός αισθητήρας ταχύτητας miCoach, που τοποθετείται στην ειδική κοιλότητα του adizero f50, καταγράφει όλες σου τις κινήσεις (360°) και σου παρέχει δεδομένα όπως: η ταχύτητα, μέση (που καταγράφεται ανά δευτερόλεπτο) αλλά και υψηλότερη (που καταγράφεται κάθε πέντε δευτερόλεπτα), ο αριθμός των σπριντ, η διανυόμενη απόσταση, η απόσταση σε υψηλή ένταση καθώς και ο αριθμός βημάτων και ο ρυθμός των διασκελισμών.

Και το παιχνίδι συνεχίζεται on line! Oι μετρήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα ή της προπόνησης (διάρκειας έως επτά ωρών) αποθηκεύονται στη «μνήμη» του παπουτσιού και στη συνέχεια τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν ασύρματα σε tablet, PC ή MAC.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!