tromaktiko: Αήττητος εντός με Θρύλο!

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Αήττητος εντός με Θρύλο!



Όσες φορές ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν τεχνικός του Πανιωνίου Τάκης Λεμονής έχει υποδεχθεί τον Θρύλο έχει καταφέρει να διατηρήσει το αήττητο. Παράδοση, την οποία οφείλουν να σπάσουν αύριο οι παίκτες του Ερν΄στο Βαλβέρδε στην Νέα Σμύρνη.


Με σύμμαχο την εξαιρετική παράδοση, που έχει δημιουργήσει στις εντός έδρας αναμετρήσεις του με τον Ολυμπιακό θα αντιμετωπίσει ο Θρύλο ο Τάκης Λεμονής. Όσο και εάν φαντάζει απίστευτο, ο 51χρονος τεχνiκός του Πανιωνίου έχει να επιδείξει εκπληκτικό σερί εντός έδρας αποτελεσμάτων απέναντι στην ομάδα, με την φανέλα της οποίας είχε μεγαλουργήσει τη δεκαετία του 1980 και έχει ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές στην διάρκεια της ...διπλής θητείας στην άκρη του πάγκου της!

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Λεμονής στα εντός έδρας παιχνίδια του κόντρα στον Ολυμπιακό σε σύνολο τεσσάρων αναμετρήσεων πρωταθλήματος και Κυπέλλου έχει να επιδείξει το αήττητο, με απολογισμό δύο νικών (3-2 με τον Λεβαδειακό την σεζόν 2005-06 και μία νίκη – παρ' ολίγον πρόκριση στο Κύπελλο με την Καλλιθέα 3-2 στο «Ελ Πάσο» την περίοδο 2004-05) και δύο ισοπαλίες (1-1 ως προπονητής της Καλλιθέας την σεζόν 2004-05 και το περυσινό 1-1 ως τεχνικός του Πανιωνίου).

Στοιχείο, το οποίο οφείλουν να έχου σοβαρά υπόψη τους τόσο οι παίκτες του Θρύλου, όσο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!