tromaktiko: Αγγέλου - Ματιάμπα... έτοιμοι για έγκλημα

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Αγγέλου - Ματιάμπα... έτοιμοι για έγκλημα



Δύο «συνήθεις ύποπτοι» ο Αργύρης Αγγέλου και ο Ησαΐας Ματιάμπα «καταζητούνται» φέτος το χειμώνα στη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους». Με αφορμή τη θεατρική τους συνύπαρξη μιλούν στο περιοδικό HELLO! για τον έρωτα αλλά και την κρίση. «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αγάπη και έρωτα! Δεν μπορώ να δημιουργήσω τίποτα όταν λείπουν αυτά τα στοιχεία από τη ζωή μου» λέει ο Ησαΐας Ματιάμπα ενώ ο Αργύρης Αγγέλου προσθέτει «Ο έρωτας παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα ο έρωτα και "φωτίζεται" ακόμα περισσότερο όταν υπάρχει ανταπόκριση και δεν το βιώνεις μόνος σου».



Όσο για την οικονομική κρίση και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας έχουν και οι δύο ξεκάθαρη άποψη. «Όλο αυτό που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει το όριο του παραλόγου. Έχει "πιάσει μεδούλι" το παράλογο!» τονίζει ο Αργύρης Αγγέλου ενώ ο Ησαΐας Ματιάμπα δηλώνει αν χρειάζεται ψυχραιμία ή αντίδραση.

«Η αντίδραση σ΄όλη αυτή την ιστορία θα είχε σημασία αν ήταν μαζική. Κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να επέλθει από τις φωνές των λίγων».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!