tromaktiko: Στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness οι 30 Seconds To Mars

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness οι 30 Seconds To Mars



Στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness πρόκειται να μπουν σύντομα οι Αμερικανοί rockers 30 Seconds To Mars καθώς έσπασαν ένα μοναδικό ρεκόρ.
Το συγκρότημα πρόκειται να δώσει στις 7 Δεκεμβρίου 2011 στη Νέα Υόρκη την 300η και τελευταία συναυλία του στα πλαίσια της προώθησης του τρίτου τους album “This Is War”. Αυτός ο αριθμός των 300 εμφανίσεων για την κυκλοφορία ενός δίσκου αποτελεί ρεκόρ και η δισκογραφική εταιρία των 30 Seconds To Mars, EMI, πρόκειται να κινήσει τις διαδικασίες έτσι ώστε το group να περάσει στο βιβλίο Guinness.

Το “This Is War” κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη του 2009 και από τότε η μπάντα έχει εμφανιστεί σε 60 πόλεις στον κόσμο στις 6 ηπείρους του πλανήτη μας.

O frontman των 30 Seconds To Mars Jared Leto δήλωσε χαρακτηριστικά: “Βρισκόμαστε στο δρόμο για σχεδόν 2 χρόνια και δε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερη κατάληξη από το να παίξουμε ζωντανά στη Νέα Υόρκη, κλείνοντας έτσι αυτόν τον κύκλο. Σκεφτόμαστε, πως η συγκυρία με το ρεκόρ Guinness είναι πολύ ευχάριστη για εμάς από τη στιγμή που δεν μπορούμε να αφήσουμε τα μεγαλύτερα νύχια στον κόσμο” κατέληξε ο Leto αναφερόμενος φυσικά σε ένα από τα πολλά παράξενα ρεκόρ που έχουν κατά καιρούς φιλοξενηθεί στις σελίδες του βιβλίου Guinness.
www.rockyourlife.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!