tromaktiko: H Lady Gaga στους Queen

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

H Lady Gaga στους Queen



Η νέα τραγουδίστρια των Queen ενδέχεται να γίνει η Lady Gaga, αν αποφασίσει τελικά να πει το ναι στη σχετική πρόταση που...της έκανε ο κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος, Μπράιαν Μέι.

Πριν από τη Lady Gaga, τη θέση του απίθανου Φρέντι Μέρκιουρι που πέθανε το 1991, είχε αναλάβει ο Πολ Ροτζερς, ο οποίος ασκούσε φωνητικά καθήκοντα στο συγκρότημα από το 2004 μέχρι το 2009, όταν και έληξε η συνεργασία του με τους Queen.

Το συγκρότημα όμως θέλει να ξαναρχίσει τις περιοδείες και γι’αυτό ψάχνει για νέο τραγουδιστή. Ο Μέι είναι αισιόδοξος ότι η Lady Gaga, που εμπνεύστηκε το όνομά της από την επιτυχία των Queen Radio Ga Ga, θα δεχτεί την πρότασή του.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Daily Express «θέλουμε εδώ και καιρό να επιστρέψουμε στη σκηνή, αλλά έχουμε ένα μικρό πρόβλημα με τον τραγουδιστή. Έχουμε δεχτεί πολλές προτάσεις για συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, αλλά εγώ έκανα πρόταση στη Lady Gaga, με την οποία έχουμε ξανασυνεργαστεί και εκτιμώ ιδιαίτερα ως καλλιτέχνη. Είναι πολύ δημιουργική και κυρίως δεν είναι απλώς μια τραγουδίστρια, αλλά γράφει και δικά της τραγούδια».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!