tromaktiko: H ζωή της σε μιούζικαλ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

H ζωή της σε μιούζικαλ



Η Σούζαν Μπόιλ θα συμπληρώσει το καστ του μιούζικαλ «I Dreamed A Dream» που θα έχει ως θέμα τη ζωή της!Η τραγουδίστρια από τη Σκωτία, η οποία βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας το 2009 από την πλήρη αφάνεια -όταν πήρε μέρος στην τηλεοπτική εκπομπή «Britain’s Got Talent»- που φέρει τον τίτλο του τραγουδιού που την έκανε γνωστή σε μία νύχτα έχει σπάσει πολλά ρεκόρ πωλήσεων με τους δίσκου της.

Το βίντεο με την εμφάνισή της στο τάλεντ σόου που ανέβηκε στο YouTube συγκέντρωσε 300 εκατομμύρια «views» πολύ σύντομα, με την Μπόιλ να γίνεται παγκόσμιο φαινόμενο μέσα σε λίγες μέρες.

Η 48χρονη τραγουδίστρια συμφώνησε με τους παραγωγούς να «αναλάβει» το φινάλε της παράστασης -που θα κάνει διεθνή περιοδεία το 2012, μετά την πρεμιέρα της στο Βασιλικό Θέατρο του Νιουκάστλ στις 23 Μαρτίου του ίδιου χρόνου.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα λάβω μέρος στο μιούζικαλ που αφορά στην ζωή μου και ανυπομονώ να ανέβω στη σκηνή με τα υπόλοιπα μέλη του καστ. Πρόκειται για ένα ειλικρινές πορτρέτο μου» ανέφερε η Σούζαν Μπόιλ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!