tromaktiko: Άνοιξε το iCloud.com

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Άνοιξε το iCloud.com



Η Apple άνοιξε τελικά το iCloud.com website της, προτού μάλιστα κυκλοφορήσει το iOS 5 για μια ποικιλία από iPhones, iPads και iPods της εταιρείας. Το νέο site απλά περιλαμβάνει την επιλογή να κάνετε login με το Apple ID και το password σας, εμφανίζοντας ακόλουθα το μήνυμα "To set up iCloud, go to iOS 5 Settings or OS X Lion System Preferences" – αυτό σημαίνει, βέβαια, πως όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο iOS 5 δεν θα μπορούν ακόμα να εισέλθουν σε αυτό (επομένως η πρόσβαση ισχύει μόνο στην περίπτωση της Γερμανίας).

Η νέα υπηρεσία σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε βίντεο, φωτογραφίες και ημερολόγια στο cloud (πρόκειται για μια…φάρμα από servers στις ΗΠΑ) και να αποκτάτε πρόσβαση σε αυτά από κάποια άλλη συσκευή.

Αναμένεται η κυκλοφορία του νέου iOS 5 από την Apple για το iPhone 4 και το 3GS, την τρίτη και τέταρτη γενιά iPod touch και τις δύο εκδόσεις του iPad.
Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να συνδέσετε τη συσκευή σας σε ένα PC ή Mac και να εκκινήσετε το iTunes για να λάβετε το ενημερωμένο software, αλλά αφότου το iOS 5 βρίσκεται στη συσκευή σας, θα μπορείτε να λάβετε τις νέες ενημερώσεις μέσω του…αέρα.

Η Apple έχει ήδη αποκαλύψει το iTunes 10.5, το οποίο προσφέρει πρόσβαση στο iTunes στο cloud, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε όλη τη μουσική σας, τα TV shows και τις εφαρμογές που έχετε αγοράσει, καθιστώντας τα διαθέσιμα για να τα ξανακατεβάσετε σε άλλες Apple συσκευές χωρίς έξτρα κόστος.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!