tromaktiko: Και οι QUEEN φλερτάρουν ανοιχτά με την… Lady Gaga!

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Και οι QUEEN φλερτάρουν ανοιχτά με την… Lady Gaga!



Μετά τους Kiss, οι οποίοι πρόσφατα δήλωσαν πως θα ήθελαν να συνεργαστούν με τη Lady Gaga, ήρθε η σειρά των Queen να...
«φλερτάρουν» με την διάσημη pop star ανοίγοντας της μάλιστα την πόρτα και την προοπτική να είναι η επόμενη frontwoman του συγκροτήματος!

Όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, είναι πέρα για πέρα αληθινό κάτι που άλλωστε φαίνεται και από τις προθέσεις του Brian May, ο οποίος μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Express δήλωσε: “Σχεδιάζουμε να βγούμε στον δρόμο ωστόσο έχουμε ένα πρόβλημα με τη θέση του τραγουδιστή μας. έχουμε δεχτεί πολλές προτάσεις. Στο παρελθόν έχω συνεργαστεί με τη Lady Gaga και είναι κάτι που θα ήθελα να ξανακάνω. Είναι πολύ δημιουργική και θα μπορούσε να ηγείται μιας μπάντας. Δεν πρόκειται απλά για μια τραγουδίστρια καθώς γράφει και τη δική της μουσική” δήλωσε με νόημα ο κιθαρίστας των Queen.

Στις σκέψεις επίσης του Brian May είναι να βγει η μπάντα σε περιοδεία με αρκετούς guests στα φωνητικά κάτι που επίσης θα περιελάμβανε την Lady Gaga στα σχέδια.

Αλλωστε, όπως έχει δηλώσει και η ίδια η pop star, αποτελεί οπαδό των Queen κάτι που φαίνεται και από το όνομα της το οποίο έχει εμπνευστεί από το mega hit του συγκροτήματος “Radio Gaga”.

Το πώς θα συμβιβαστούν οι φανατικοί οπαδοί των Queen με το ενδεχόμενο η Lady Gaga να τραγουδάει τα κομμάτια του μεγάλου Freddie Mercury είναι κάτι που μόνο το μέλλον μπορεί να μας πει.
www.rockyourlife.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!