tromaktiko: Twitter αντί ονομάτων

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Twitter αντί ονομάτων



Στο ντέρμπι με τους Πούμας, οι παίκτες των Γιαγκουάρες του Μεξικού έβαλαν στις φανέλες τους νέους λογαριασμούς τους στο Twitter (μαζί με το διάσημο παπαγαλάκι) αντί των ονομάτων τους.


Η σχέση ποδοσφαίρου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως δεν έχει όρια. Στο Μεξικό οι ποδοσφαιριστές των Γιαγκουάρες (σ.σ.: Ιαγούαροι) είπαν να πρωτοτυπήσουν. Ο,τι έκαναν βέβαια το έκαναν για διαφημιστικούς λόγους και με την προτροπή του συλλόγου που θέλησε να ενθαρρύνει την ενασχόληση τους με το Twitter.

Στο ντέρμπι με τα άλλα αρπακτικά της λίγκας, τους Πούμας, άφησαν το νούμερο στις φανέλες τους, αλλά κάτω από αυτά αντί για τα ονόματα τους έχουν τοποθετήσει τους ολοκαίνουργιου λογαριασμούς τους. Δίπλα μάλιστα στο νούμερο υπάρχει και το παπαγαλάκι που αποτελεί το σήματα του Twitter, ενώ πάνω από το νούμερο έχει τοποθετηθεί και διαφήμιση διάσημης μεξικανικής μπύρας.

Οταν μπήκαν στο γήπεδο στάθηκαν με την πλάτη προς τους οπαδούς τους, ώστε να φανεί όλο αυτό που είχαν φτιάξει. Τελικά το εγχείρημα τους έφερε και γούρι, μιας και... κατασπάραξαν με 4-0 τους αντιπάλους τους.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!