tromaktiko: Η μεγαλύτερη πορεία των τελευταίων χρόνων στο Ηράκλειο Κρήτης [video]

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Η μεγαλύτερη πορεία των τελευταίων χρόνων στο Ηράκλειο Κρήτης [video]



Η μεγαλύτερη πορεία των τελευταίων χρόνων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου...
Οικονομικών που ψηφίζεται αύριο στην ολομέλεια της βουλής. Περίπου 15.000 κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους για να διαδηλώσει την αντίθεσή του στο προωθούμενο νομοσχέδιο, που μόνο φτώχεια και εξαθλίωση θα φέρει στον Ελληνικό λαό. Μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αγρότες, έμποροι και πολλές άλλες κατηγορίες πολιτών συμμετείχαν στην ως επί το πλείστον ειρηνική πορεία (σημειώθηκαν μικροεπεισόδια στη λ. Καλοκαιρινού) που οργάνωσαν το Ε.Κ.Η και οι παραγωγικοί φορείς και συνδικάτα του νομού, ενώ το Π.Α.ΜΕ. ως συνήθως έκανε ξεχωριστή πορεία. Υπό κατάληψη μετά το τέλος της πορείας βρίσκονται η Αποκεντρωμένη διοίκηση Κρήτης από αντιπροσωπεία του ΕΚΗ, η Περιφέρεια Κρήτης από το Π.Α.ΜΕ, ενώ μάλλον θα συνεχιστεί και η κατάληψη του δημαρχείου Ηρακλείου από τους εργαζόμενους στο δήμο.

Το αίτημα το κόσμου που διαδήλωσε ήταν ένα: ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΡΑ, Ή ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!



 
antipaloi.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!