tromaktiko: Υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχει πετρέλαιο [Video]

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχει πετρέλαιο [Video]



Εδώ και πολλές δεκαετίες, οι βο(υ)λευτές μας και τα φερέφωνα τους, από δημοσιογράφους μέχρι οικονομικοί αναλυτές, προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι η ελληνική γη δεν έχει τίποτα από ορυκτά που να είναι άξιο λόγου.
Κάποιες προσπάθειες που έγιναν κατά την διάρκεια της επταετίας, και έφεραν τις πρώτες ελπιδοφόρες ενδείξεις, θάφτηκαν όμως από την κυβέρνηση Καραμανλή, που ανέλαβε αμέσως μετά, αλλά και από όσες ακολούθησαν στην συνέχεια. Πάντα έλεγαν ότι δεν υπάρχει ίχνος πετρελαίου, αερίων, χρυσού αλλά και ουρανίου κλπ. Αλλά και αν υπάρχουν είναι απειροελάχιστα και η εξόρυξη τους ασύμφορη.

Άξαφνα και μετά από τις εξελίξεις με το Ισραήλ και την Κύπρο, 'πείστηκαν ' οι κυβερνώντες για την ύπαρξη αξιόλογων κοιτασμάτων και έδωσαν άδειες για να ξεκινήσουν οι έρευνες. Βέβαια έπρεπε πρώτα να περιέλθει η χώρα σε πολύ δύσκολη οικονομικά θέση, ή τουλάχιστον έτσι έπρεπε να πιστεύουμε, ώστε να αναγκασθούμε να τα παραδώσουμε όλα για χούφτα δολάρια.

Άραγε υπάρχουν Έλληνες που να πιστεύουν ότι όλα τα παραπάνω είναι τυχαία γεγονότα; Υπάρχουν Έλληνες που πιστεύουν ότι τα δύο κόμματα εξουσίας, όπως αρέσκονται να λέγονται , λειτουργούν για το συμφέρων και την οικονομική ανεξαρτησίας της πατρίδας μας; Ή μήπως ακολουθούν εντολές από κέντρα εξουσίας που σκοπό έχουν την οικονομική εξαθλίωση και υποταγή μας στην νέα τάξη όπως την αποκαλούν;


Τζέφρυ: Δέν έχει πετρέλαιο η Ελλάδα!!..
Το βίντεο αυτό είναι από την (Παρασκευή 11-12-09) συνέντευξη Τύπου του Παπανδρέου στις Βρυξέλλες και την πήραμε από την ΝΕΤ που την έδειχνε ζωντανά στις 3 το απόγευμα. Προσέξτε τί απαντά ο Παπανδρέου στην ερώτηση του υπέργηρου απεσταλμένου του «Βήματος» Στάθη Ευσταθιάδη (είναι ο γεράκος που εμφανίζεται στην αρχή του βίντεο), ο οποίος τον ρωτάει πόσο θα μάς κοστίσει η περίφημη «Πράσινη Ανάπτυξη» της Τίνας της Μπιρμπίλη. Απομαγνητοφωνούμε επί λέξει την απάντηση του Παπανδρέου: «ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!.. Ή, τουλάχιστον, μέχρι τώρα δεν έχουν βρεί παρά ελάχιστα»!!.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; Η Ελλάδα είναι γεμάτη από πετρέλαιο και ο Πρωθυπουργός δηλώνει επισήμως πως δεν έχουν βρεί (σ.σ.: ποιοί, άραγε; Προφανώς, οι Εβραίοι ιδιοκτήτες των Πετρελαϊκών Εταιρειών!) παρά ελάχιστο! Αυτή η δήλωση του Πρωθυπουργού, πως δεν υπάρχει παρά ελάχιστο Πετρέλαιο στην Ελλάδα, θα έπρεπε να είναι Πρώτη Είδηση σε όλα τα Δελτία Ειδήσεων. Αλλά, δυστυχώς, οι δημοσιογράφοι που κουμαντάρουν αυτά τα Δελτία, συμφωνούν με τον Παπανδρέου: Το Πετρέλαιο της Ελλάδος ανήκει στα Παιδιά των Ξένων Μεταναστών!..


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!