tromaktiko: Επιστολή 14 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς τον Ευ. Βενιζέλο για το τέλος στα ακίνητα

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή 14 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς τον Ευ. Βενιζέλο για το τέλος στα ακίνητα



Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κατέθεσαν 14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητώντας αλλαγές υπέρ των πιο αδύναμων ομάδων του πληθυσμού στο ειδικό τέλος για τα ακίνητα. Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προτείνουν να απαλλάσσονται από το «χαράτσι» που επιβάλλεται μέσω ΔΕΗ οι πρώτες κατοικίες μέχρι 80 τμ και οι οικογένειες με εισόδημα κάτω των 30.000 ευρώ.

Σε αντικατάσταση του ποσού οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν να επιβληθεί τέλος σε επαγγελματικές ομάδες που έχουν απαλλαγεί από τον νόμο ή με άλλο πρόσφορο τρόπο. «Θεωρούμε ότι είναι ένα βήμα κοινωνικής δικαιοσύνης και κοινωνικής συνοχής για να «ακούσει» η κοινωνία τις προτάσεις της νέας κυβέρνησης», καταλήγουν στην επιστολή τους οι 15 βουλευτές.

Την επιστολή υπογράφουν οι : Γιάννης Αμοιρίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Νίκος Ζωίδης, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, Σπυροπάνος Μαργέλη, Άρια Αγάτσα, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Φραγκίδης Γιώργος, Παύλος Στασινός, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Σπύρος Μοσχόπουλος, Ηλίας Θεοδωρίδης, Δημήτρης Βαρβαρίγος.



 Εμείς το γιορτάζουμε με ΔΩΡΑ αξίας...http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/11/blog-post_6782.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!