tromaktiko: Άνοιξε το 1ο μουσείο Μανιταριού στην Ελλάδα στη Λάβδα Γρεβενών

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Άνοιξε το 1ο μουσείο Μανιταριού στην Ελλάδα στη Λάβδα Γρεβενών



Εκατοντάδες επισκέπτες βρέθηκαν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στη Λάβδα Γρεβενών, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 1ου Μουσείου Μανιταριού στα Βαλκάνια.
Από νωρίς το πρωί οι Μανιταρόφιλοι Δυτικής Μακεδονίας που ολοκλήρωσαν με την συγκεκριμένη εκδήλωση την 9η Πανελλήνια Γιορτή μανιταριού στα Γρεβενά, βρέθηκαν για μία ακόμη φορά στο πλευρό του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαβδανιωτών.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Λάβδας Δημήτρης Μπόλης που είχε και την ιδέα της δημιουργίας του μοναδικού μουσείου μανιταριού στην Ελλάδα στο χωριό του, ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη για τη προσφορά της Περιφέρειας στην πραγματοποίηση αυτού του μουσείου και ζήτησε από τον Δήμαρχο Γρεβενών να σταθεί στο πλευρό τους.

Ο Πολιτιστικός συλλογος «η Λάβδα» τους τίμησε με την απονομή βιβλίων αλλά και με το έμβλημα του μουσείου που δεν είναι άλλο από ένα μανιτάρι. Στη συνέχεια οι Μανιταρόφιλοι Δυτικής Μακεδονίας τίμησαν με την απονομή αναμνηστικών επάθλων, τον πρώην Νομάρχη Γρεβενών Δημήτρη Ρίγγο (απουσίαζε), τον πρώην Νομάρχη και σημερινό Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη αλλά και των πρώην Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Νούτσο για την προσφορά τους στον σύλλογο.






     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!