tromaktiko: Απλήρωτοι 3 μήνες στο Xenia Volou Domotel

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Απλήρωτοι 3 μήνες στο Xenia Volou Domotel



Περασαν 2 μηνες απο τοτε που τα ειπαμε τελευταια φορα. Τοτε ήμασταν 2 μηνες απλήρωτοι και το μεσοδιάστημα δεν ηταν αρκετο να πεισει τους (κυριους;;;) ιδιοκτητες να φανουν συνεπεις στις μισθοδοτικες τους υποχρεωσεις στους υπαλληλους τους.
Έχετε υπ οψιν πως ο κυκλος εργασιων της επιχειρησης δε δικαιολογει αυτες τις καθυστερησεις-καταστρατηγησεις του μοχθου των υπαλληλων, άσχετα αν η ιδιοκτησια με διαστρεβλωμένα στοιχεια προσπαθει να μας αποδειξει πως ειναι...στο χειλος της καταστροφης.
Είμαστε πλεον 3 μηνες απληρωτοι με το επιδομα αδειας να μην εχει ακομα καταβληθεί, με οτι αυτο συνεπαγεται για την αξιοπρεπη διαβιωση μας και των οικογενειων μας -οσους εξ υμων εχουν οικογενεια- και ακουγονται περιπτώσεις υπαλληλων που αδυνατουν ν ανταποκριθουν και στο καθημερινο γαλα των παιδιων τους. Εσείς (κυριοι;;; ) έχετε φουλαρει τα ντεποζιτα των πολυτελων σας αυτοκινητων, η θα θρηνησουμε παρέα; Κύριε Αλ. μας ειχατε πει πως μας θεωρείτε οικογενεια σας και μεις καθημερινα ανταποκρινομαστε σ αυτο κρατώντας ψηλα το επιπεδο και πράττοντας ακεραια το καθηκον μας, γι αυτο και αλλωστε το Ξενια ειναι το αξεπεραστο ξενοδοχειο της περιοχης κι ευελπιστουμε να παραμεινει, εσείς αραγε λεγατε αληθεια τοτε; Γιατι στις οικογενειες ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ και δε παιρνει ο πατερας τα παντα και οι υπολοιποι τα ψιχουλα.
Ζουμε με κατι πενιχρα...εναντι λογαριασμου, της ταξης των 200ευρω, τα οποια επαρκουν δε λεω, να φτασουμε μεχρι το περιπτερο για τσιγαρα, αντε και για ταξι μεχρι το σπιτι..Με τι ηθικο και με ποια ψυχολογια θελετε να ερθουμε για δουλεια (κυριοι;;;)οταν μας πνιγουν οι υποχρεωσεις;
Δηλαδη δεν ηταν αρκετες τοσες απολυσεις-παραιτησεις και τοσο παραμυθιασμα για να μπορεσει η εταιρια να φανει συνεπης στις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ της απεναντι στους λιγοστους εναπομειναντες εργαζομενους; Ναι λιγοστους γιατι φτυνουμε αιμα για να βγει η βαρδια και μεις τηρουμε τα καθηκοντα μας ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ..
Πρεπει να ντρεπεται η εταιρια κι οι εκπροσωποι της για ολα αυτα κι αντι να μας λιδωρουν, ειρωνευονται και εμπαιζουν εμας και τη τιμια προσπαθεια μας για αξιοπρεπη διαβιωση, να ερθουν για ΜΙΑ ΦΟΡΑ να μας ζητησουν καταρχην συγνωμη για ολη αυτη τη καθυστερηση, αναγνωριζοντας ετσι τη προσπαθεια μας και οτι αυτες οι καθυστερησεις μας δημιουργουν σημαντικοτατα προβληματα κι επειτα να μας εξοφλησουν ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, κι οχι να εξοφλησουν απλα...Σεπτεμβριο και ..βλεπουμε για τα υπολοιπα..
Υπαρχουν επισης βασιμες υπονοιες πως καποιοι κυριοι εκει, στην Επιθεωρηση Εργασιας τα πιανουν κανονικα, δεν εξηγειται διαφορετικα το γεγονος πως για ολα αυτα δεν εχει επιβληθει ουτε μιση κυρωση, ουτε ενα προστιμο. Οι ΠΑΣΟΚοι επισης συνδικαλιστες κι αυτοι εξαφανισμενοι κι οχυρωμενοι πισω απ τις κομματικες τους γραμμες, δε περιμεναμε ουτως η αλλως και πολλα απ αυτους.
Καλα υπαρχουν δημοσιογραφοι στη πολη μας; Αστερια της τοπικης δημοσιογραφιας, τι εγινε; Μονο χαχαχαχα-χαχαχαχου κι ετσι με τον επιχειρηματια, γενικοτητες κι αοριστολογιες στις εκπομπες σας κι οταν προκυπτει συγκεκριμμενο θεμα κανετε....το κοροιδο; Εδω εχουμε 60 οικογενειες απληρωτες εσεις που χετε λουφαξει;
Δημαρχε του Βολου φαινεται σας εχει και σας επηρεασει η γνωστη σχεση σου με τον επιχειρηματια. Γιαουρτι και σε σενα, λαμογιο!
Εμεις ζηταμε την αμεση διερευνηση- επιλυση της καταστασης με παρεμβαση του Υπουργειου Εργασιας και γενικη κινητοποιηση των τοπικων βουλευτων (σας περιμενω και σας στη γωνια) και τονιζουμε πως δε συμβιβαζομαστε με ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Π Λ Η Ρ Η ΚΑΙ Ο Λ Ο Σ Χ Ε Ρ Η εξοφληση των δεδουλευμενων μας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!