tromaktiko: Άγρια δολοφονία 50χρονης Λετονής την Τρίτη το βράδυ στη Λευκωσία

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Άγρια δολοφονία 50χρονης Λετονής την Τρίτη το βράδυ στη Λευκωσία



Nεκρή σε δρόμο της Παλουριώτισσας στη Λευκωσία εντοπίστηκε την Τρίτη το βράδυ, γυναίκα από τη Λετονία, ηλικίας 50 ετών.
Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλη Κατσουνωτού, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε χθες λίγο πριν τις 20:00, στην οδό Ολύμπου στην Παλουριώτισσα και ο θάνατός της «οφείλεται προφανώς σε εγκληματική ενέργεια».

Συγκεκριμένα, η γυναίκα έφερε τραύματα που προήλθαν από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα από μαχαίρι.

Όσον αφορά στις πρώτες υποψίες της Αστυνομίας για το περιστατικό, αυτές στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και ειδικότερα σε πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του θύματος, με τις αστυνομικές Αρχές να δίνουν χθες βράδυ άμεσα οδηγίες για ακόμα πιο εντατικούς ελέγχους, κυρίως στα οδοφράγματα μέσω των οποίων μπορεί ο οποιοσδήποτε να μεταβεί από τις ελεύθερες στις κατεχόμενες περιοχές.

Επίσης η Αστυνομία χτένιζε τη γύρω περιοχή για τυχόν εντοπισμό τεκμηρίων.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από πολίτη που περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο και ο οποίος αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, ισχυρές δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στην περιοχή και άρχισαν άμεσα τις έρευνες για εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Η σκηνή όπου εντοπίστηκε το πτώμα της 50χρονης Λετονής αποκλείστηκε, ούτως ώστε να διενεργηθούν όλες οι απαραίτητες επιτόπιες έρευνες τόσο από τις δυνάμεις της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, όσο κι από τον ιατροδικαστή που κλήθηκε για να διενεργήσει την απαραίτητη αυτοψία στο χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη με επίσης αλλοδαπό και διέμεναν μόνιμα στην Κύπρο.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ, δεν υπήρχαν περισσότερα στοιχεία γύρω από την υπόθεση, με τους διάφορους κύκλους από την Αστυνομία να αρκούνται στην ανακοίνωση μόνο των πιο πάνω, καθότι οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!