tromaktiko: Τρισάθλια συμπεριφορά οδηγού Β9 - Καταγγελία για ΟΑΣΑ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Τρισάθλια συμπεριφορά οδηγού Β9 - Καταγγελία για ΟΑΣΑ



Την απιστευτη ταλαιπωρια ειχαν την ευτυχια να ζησουν σημερα οσοι επιβιβαστηκαν το απογευμα στις 17:30 απο την σταση γυμναστηριο Μεταμορφωσης...
στο υπ'αριθμον ΥΜΙ 1456 λεωφορειο γραμμη Β9. Το λεωφορειο αφου εφτασε μετα απο 40 λεπτα καθυστερηση (κυριοι του οασα οσο περιμεναμε στην σταση ειχαν περασει προς τα επανω 4 Β9 μπορειτε να μας πειτε τι κανουνε συνολο 5 λεωφορεια στον τερματικο σταθμο??) Και ηταν γεματο και δεν χωρουσε καρφιτσα.

Ο οδηγος φτανοντας στην σταση του προαστιακου μεταμορφωσης, ακινητοποιησε το λεωφορειο κλεινοντας το ποδι μιας γυναικας, η οποια προσπαθησε να ανεβει στην μπροστινη πορτα που ηταν και η μοναδικη που ειχε λιγο χωρο να μπει καποιος.

Ο οδηγος που ηταν το απολυτο αφεντικο ενας μακρυμαλλης μαζεμενα κοτσιδα τα μαλλια και με υφος ψυχασθενη. Δεν ανοιγε την πορτα να αφησει το ποδι της κυριας εστω να φυγει και να ξεκινησει το δρομολογιο!!!!!!!! Επικρατησε αλαλουμ στο λεωφορειο με τον κοσμο εξαγριωμενο μενοντας ετσι περιπου 15 λεπτα! Καλεσαμε αναγκαστικα την αστυνομια και μαλλον φοβηθηκε και ξεκινησε..... Η καταγγελια θα παρακαλουσα να δημοσιευτει με ολα τα στοιχεια και θα γινει και επωνυμα και στην εθελ στο τηλεφωνο που μας εδωσαν απο το 185, και να το λαβουν πολυ σοβαρα υπ' οψη τους οι υπευθυνοι γιατι δεν θα μεινει εκει το θεμα, εαν καλυφθει και δεν τιμωρηθει ο οδηγος τοτε θα την πληρωσουν εκεινοι.

Ο οδηγος διεπραξε σωρεια αδικηματων και παραβαση νομων, οπως παρακωλυση συγκοινωνιας, σωματικη βλαβη σε επιβατη, αρνηση να δωσει τα στοιχεια του στο κοινο, λεγοντας συνεχεια ειρωνικα οτι τον λενε γεωργιο παπανδρεου (ε καιρος να παει να του κανει παρεα μαλλον) και αλλα πολλα!

Ολα αυτα την στιγμη που ζουμε ολα αυτα τα μαγικα και ονειρεμενα στον τοπο μας!! Καποιοι δεν εχουν καταλαβει οτι θα τους παρουν με τις πετρες ο κοσμος δεν αντεχει αλλες αυταρχικες συμπεριφορες απο δημοσια ανδρεικελα και να παιζουν το κρυφτουλι της καρεκλας που καβαλανε.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!