tromaktiko: Η Apple ετοίμαζε το iPhone 5 αλλά άλλαξε γνώμη τη τελευταία στιγμή;

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Η Apple ετοίμαζε το iPhone 5 αλλά άλλαξε γνώμη τη τελευταία στιγμή;



Μέχρι την παρουσίαση του iPhone 4S ακούγαμε άπειρες φήμες για το iPhone 5 το οποίο θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και μεγάλη διαφορά από το iPhone 4...
από τη φαίνεται έστω και αργά όλα αυτά έχουν κάποια βάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως τελευταία η Apple όντως προγραμμάτιζε να παρουσιάσει το iPhone 5 το οποίο θα είχε οθόνη 4.3 ιντσών και επένδυση από αλουμίνια ενώ θα είχε και κάμερα 10MP, άρα γιατί δεν το είδαμε και αντί αυτού είδαμε το iPhone 4S.

Η απάντηση είναι απλή ο λόγος που δεν είδαμε ποτέ το iPhone 5 είναι ο Steve Jobs, το μεγάλο αφεντικό της Apple απέκλεισε το iPhone 5 γιατί πίστευε ότι η "αισθητική" του νέου iPhone ξέφευγε πολύ από αυτό που ξέραμε έως τώρα με αποτέλεσμα να μην δίνει την ίδια αίσθηση με όλα τα προηγούμαι iPhone.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Apple αποφάσισε να αλλάξει σχέδια μόλις τρεις μήνες πριν τη παρουσίαση του iPhone 4S ενώ λέγεται ότι υπήρχε και ένα πρωτότυπο του iPhone 5 το οποίο μάλιστα είχε περάσει και διάφορα test.

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι επίσημος αποδεδειγμένα αλλά είναι κάποιες φήμες, αν όμως όλα αυτά ισχύουν θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν τελικά η Apple έκανε καλά που παρουσίασε το iPhone 4S ή θα έπρεπε τελικά να παρουσιάσει το iPhone 5.
www.technewz.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!