tromaktiko: Στην αντεπίθεση η Arboris!

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Στην αντεπίθεση η Arboris!



Δεν καταθέτει τα όπλα η Arboris Capital και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει την αντεπίθεσή της με κίνηση που θα ταράξει τα νερά!
Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ μετά και την υπογραφή του MoU με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη έχει το... πάνω χέρι σε ό,τι αφορά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Παρόλα αυτά η Arboris Capital δεν καταθέτει τα όπλα και σύμφωνα με τις πληροφορίες ετοιμάζει την δική της αντεπίθεση για να βγει ξανά στο προσκήνιο.

Η εταιρεία από το Αμπου Ντάμπι μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα που είναι προγραμματισμένο το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο οποίο μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το θέμα της, θα έχει επαφές με στελέχη της ΠΑΕ και σύμφωνα με τις πληροφορίες ετοιμάζει μια κίνηση που σύμφωνα με όσα διαρρέουν αναμένεται να ταράξει τα νερά και ίσως αλλάξει δραματικά τις εξελίξεις.

Αυτό που περιμένουν, βέβαια, στην Arboris είναι η εξουσιοδότηση από το ΔΣ της ΠΑΕ, προκειμένου να προχωρήσουν τις επαφές με τον επενδυτή που φέρονται να έχουν βρει για την επόμενη μέρα στην «πράσινη» εταιρεία.
www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!