tromaktiko: Αίσχος στο Bar Barak!

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Αίσχος στο Bar Barak!



Βράδυ Τρίτης και βγήκα για ποτό στο Κολωνάκι. Πηγαίνοντας εκεί ήξερα πως θα πληρώσω πιο ακριβά το ποτό που θα έπινα αλλά έκανα συνειδητή επιλογή και δεν με πείραζε.
Πήγα λοιπόν στο Barak...Μπαίνοντας και κάθοντας παρατήρησα πως δεν υπήρχαν πουθενά κρεμαστάκια στα τραπέζια ή στην μπάρα να βάλω το μπουφάν.Δεν μου αρέσει να πετάω το μπουφάν πάνω στο τραπέζι ή να το απλώνω στα πόδια μου.Ρώτησα λοιπόν τον σερβιτόρο που μπορώ να το κρεμάσω και αυτός φώναξε μια κοπέλα που μου το πήρε και μου έδωσε έναν αριθμό.
Τελειώνω το ποτό,9 ευρώ ήταν,αναμενόμενο για την περιοχή και πάω να πάρω το μπουφάν. Εξυπηρετήθηκα με χαμόγελο και τότε ήρθε η σφαλιάρα.Η δεσποινίδα με ενημέρωσε πως το κρέμασμα του μπουφάν του πελάτη χρεώνεται 5 ευρώ! Την ξαναρώτησα να το καταλάβω και το επανέλαβε.Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω αυτά που έφαγα ή που ήπια αλλά όχι να πληρώνω...κερατιάτικα(για να μην πω πιο βαριά κουβέντα).Δεν προχώρησα περαιτέρω διότι δεν βγάζει αυτή τους κανόνες και ούτε αξίζει να τσακωθώ με το αφεντικό για 5 ευρώ. Απλά θέλω να προειδοποιήσω μελλοντικούς πελάτες του bar. Σημειωτέον, ο σερβιτόρος δεν μου είπε πως η υπηρεσία αυτή χρεώνεται.
Αν διαβάζει κάποιος υπεύθυνος του μαγαζιού, ας βγει να με διαψεύσει ή να εξηγήσει τους λόγους που θέλει να χρεώσει κάτι αυτονόητο. Έχω πάει σε 32 χώρες στην ζωή μου, έχω πάει σε εκατοντάδες bar,club και εστιατόρια σε 4 ηπείρους και δεν έχω ξαναδεί να χρεώνεται η γκαρνταρόμπα. Πάντα ήταν στην ευχέρεια του πελάτη να αφήσει κάτι, όχι όμως να χρεώνεται, απροειδοποίητα κιόλας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!