tromaktiko: Δικηγόροι, δικαστές & κυκλώματα εκδίδουν ευνοϊκές για τους συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων αποφάσεις

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Δικηγόροι, δικαστές & κυκλώματα εκδίδουν ευνοϊκές για τους συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων αποφάσεις



Δικηγόροι, δικαστές και κυκλώματα εκδίδουν ευνοϊκές για τους συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων αποφάσεις, όταν συμβασιούχοι άλλων Δήμων έχουν απομακρυνθεί από την υπηρεσία τους εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο.
Αίτημα των Μακεδόνων συμβασιούχων για εκδίκαση προσφυγων στην πρωτεύουσα!! Αίτημα να τους δοθεί η δυνατότητα να δικαστούν οι προσφυγές τους στα δικαστήρια των Αθηνών, τα οποία εκδίδουν ευνοϊκές αποφάσεις, κατέθεσαν στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης οι εργαζόμενοι στον δήμο με 8μηνες συμβάσεις!
Μπουτάρης: Οι συμβασιούχοι πρέπει να τελειώσουν!
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης τάχθηκε κατά της παραχώρησης του δικαιώματος της παρέκτασης σε άλλη ομάδα συμβασιούχων και είπε ότι ο δήμος θα διεκδικήσει οι θέσεις στην Καθαριότητα να καλύπτονται από μόνιμο προσωπικό και όχι από συμβασιούχους (όπως κανονικά θα πρέπει να γίνει και για το Δήμο Αθηναίων!).
Επίσης, υπογράμμισε ότι από τους εργαζόμενους, η σύμβαση των οποίων έληγε τον Μάρτιο, επέστρεψαν στη δουλειά τους, έπειτα από δικαστικές αποφάσεις 300 με 400 άτομα, και ο δήμος επιβαρύνθηκε με 7 εκατ. ευρώ!
Έκανε λοιπόν λόγο για συγκεκριμένους δικηγόρους και δικαστές που εκδίδουν τις ευνοϊκές για τους εργαζόμενους αποφάσεις!
Αντιπροσωπευτική περίπτωση οι συμβασιούχοι καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων που εδώ και 4-5 έως και 7-8 χρόνια ο Δήμος Αθηναίων ανανεώνει παράνομα και εκτός ΑΣΕΠ τις συμβάσεις τους και με προσωρινές δικαστικές αποφάσεις διατηρεί την αναξιοκρατία και την παρανομία στις συμβάσεις έργου και ορισμένου χρόνου, όταν με εφεδρεία απολύονται μόνιμοι και αορίστου υπάλληλοι οι οποίοι πολλοί από αυτούς έχουν διοριστεί μέσω ΑΣΕΠ, ενώ παραμένουν οι συμβασιούχοι οι οποίοι μπήκαν αναξιοκρατικά και των οποίων οι συμβάσεις τους έχουν λήξει!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!