tromaktiko: Τώρα εξηγούνται όλα!

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Τώρα εξηγούνται όλα!



Ε οχι, οι μεχρι χθες, καταχραστες του ελληνικου δημοσιου χρηματος - καταχραστες των ευρωπαϊκών κονδυλιων και οι συνυπεύθυνοι οχι μονο για την εξαθλιωση και χρεωκοπία του ελληνικού λαου, αλλα πάνω από όλα, των... ονειρων μας, να εμφανιζονται σημερα ως τιμητες εθνικων ομόψυχων και σωτηρες.

Προ πολλου εχασαν καθε λαϊκή νομιμοποιηση, αλλά ακομα και η απόφαση να συμπορευτουν κοινως δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο μια ανακλαστικη αντιδραση προς .... σωτηρια του εαυτου τους.

Σύντομα αυτοι οι (εξ αναγκης) κυβερνητικοι σχηματισμοι θα βρεθουν σε τετοια αδιεξοδα και καμια εξωθεν δυναμη δεν θα τους σωσει ............ πισω τους θα εχουν τοιχους και μπροστα τους θα ειναι ο λαος.

Τώρα εξηγουνται ολα:
- γιατι μετα το ... κουρεμα του χρεους ο Γιωργάκης πηγε να χαλασει την συμφωνια ... με ανωθεν εντολη ( made in u.s.a.)

- γιατι εδω και πολλα χρονια ηταν δουλεμενο να καταστραφει η Ελλάδα και να ερθει το ..... δ.ν.τ. (made in u.s.a.) να μας σωσει.

- γιατι ο ατακτος ... Ντομινίκ που κελάηδησε ... καρατομήθηκε και σταματησε ο ελληνικος λαος να ασχολείται με το ... δ.ν.τ. και την u.s.a. και αρχισε να βριζει ... Ευρωπες - Γερμανιες - Μερκελ

- γιατι μετα την πτωση .... Ντομινίκ .... βρωμησε ο τοπος τραβεστι νεοταξικα ποντικια που αρχισαν να παπαγαλιζουν για τα ... δεινα της Ευρωπαικης ενοποιησης - ευρω και ποσο καλη ηταν η ... δραχμουλα

(απο αριστερους ως ακροδεξιους - απο πανεπιστημιακους ως νοικοκυρες - απο πολιτικους ως αναρχικους - απο σκηνοθετες ως ποιητες - απο πτνες της συγγρου ως ακριβες βιζιτες )

- γιατι αμφοτεροι .... Γιωργακης - Αντωνακης βρεθηκαν την ιδια χρονικη περιοδο επικεφαλεις των δυο κυβερνητικων κομματων στην Ελλαδα - απο χρονια δεν τους εκπαιδευαν εκει στις .... Αμερικες για να παιξουν το διαδικο παιχνιδι του ..... καλου και του κακου μπατσου?

- γιατι αμφοτεροι .... Γιωργακης - Αντωνακης σε σχετικα μικρες ηλικιες ανελαβαν το υπερυπουργειο .... εξωτερικων

- γιατι το μετα την live μεταδοση της κωμικοτραγωδιας στο θεατρο του Συνταγματος ..... το cnn ειχε ειδικο αφιερωμα στην κατάρρευση της Ισπανιας, δειχνοντας τα ημιτελη φρεσκοκατασκευασμενα σπιτια που επληξε η οικονομικη κριση του real estate.

- γιατι (τοτε) η εκκολαπτομενη ε.ο.κ. γλυκοκοιτουσε μια τριτοκοσμικη, αμερικανοκρατουμενη χωρα στην ακρη των κουμμουνιστικων Βαλκανιων .... και τωρα που ηρθε η κρισιμη ωρα της εκμεταλλευσης του ορυκτου της πλουτου (καθως και της ευρυτερης Μεσογειου ) η Ελλαδα κλωτσαει υποκυπτωντας στους ωμους εκβιασμους των θλιβερων, αμερικανοτραφων της ηγετων .... ακομα και με απολυτη χρεωκοπια του λαου της.

Ειναι ωραιο το χρωμα του πετρέλαιου και η μυρωδια του φυσικου αεριου.

- γιατι στις μερες μας μπηκε στην τελικη ευθεια το .... plan g (απο τα αποκρυφα ευαγγελια του ... Κισιγκερ): εκμεταλλευση του ορυκτου πλουτου της Μεσογειου ..... απο τις αδερφες, υπερατλαντικες ψυχες.

Και προς αυτη την κατευθυνση ολα τα κρατη της λεκανης πρεπει να ..... περιπεσουν στην αγκαλια της u.s.a.
Και με καθε τροπο ... αποκοπη των πατροπαραδοτων δεσμων, αλλαγη ολων των μη αμερικανοδουλων κυβερνησεων ακομα και βιαια (β. Αφρικη), εκβιασμοι - απειλες πτωχευσης λαων.

Ειναι ολοφανερη η αυτοπαγιδευση των ηγετων της Ευρωπαικης Ενωσης στον αμερικανικο ιμπεριαλισμο..... του διαιρειν και βασιλευε.

Πολιτικοι ηγετες που αποδειχτηκαν κατωτεροι των περιστασεων, αδυναμοι να αντεπεξέλθουν στις ισοπεδωτικες νεοταξικες διαθεσεις εναντι του ευρω, επιδεικνυοντας χαμηλες ανοσοποιητικες αντιστασεις στην ... μολυνση του, μεσω της Ελλαδος.

Ο αμερικανικος ιμπεριαλισμος περιξ της λεκανης της Μεσογειου, που κορυφώθηκε τελευταια, εχει σαφη στοχευση: πετρελαιο και φυσικο αεριο.

Ο υπερατλαντικος ντα...τζης δεν αρκειται στην βιαια αντροπη των κυβερνησεων (βλ. β.Αφρικη) αλλα απλωσε τα πλοκαμια του και στις χωρες της Ε.Ε. χρησιμοποιωντας τους αμερικανοτραφεις και δοσιλογους ηγετες τους.

Πρωτο θυμα αυτου του πολεμου - προς χαριν της καταρρεουσας αμερικανικης οικονομιας και του dollar .......... ειναι η Ελλαδα.

Ηταν καλομελετημενη απο χρονια αμερικανικη, νεοταξικη.... νομισματικη μολυνση της Ε.Ε. και του ευρω με πρωτο θυμα το πιο αδυνατο κυτταρο .... την Ελλαδα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!