tromaktiko: Αιματηρές ληστείες στην Αττική

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Αιματηρές ληστείες στην Αττική



Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ληστείες που σημειώθηκαν στη Νέα Μάκρη, στην Κυψέλη, στον Άγιο Παντελεήμονα και στον Κολωνό.

Στην πρώτη περίπτωση, άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι μιας 53χρονης Ιταλίδας στη Νέα Μάκρη, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, για να τη ληστέψει. Η γυναίκα, ωστόσο, αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα ο δράστης να την πυροβολήσει και να την τραυματίσει στο πόδι.

Ληστεία με θύμα ηλικιωμένο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στον Άγιο Παντελεήμονα, στην οδό Ολυμπίας 8. Την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία που διαμένει, ο άτυχος ηλικιωμένος δέχθηκε την επίθεση αγνώστου ο οποίος αφού τον τραυμάτισε στο πρόσωπο με συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, του αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στην Κυψέλη, στην οδό Ραγκαβή 35, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε σπίτι, όπου διέμενε ζευγάρι Ινδών, τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και αφού τους τραυμάτισαν στο κεφάλι με σφυρί, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι παθόντες διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Επίσης, σήμερα στις 7 το πρωί, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν σε αναψυκτήριο στη λεωφόρο Αθηνών 204 στον Κολωνό, απ' όπου άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό καθώς και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη, με το οποίο διέφυγαν.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!