tromaktiko: Οι καταστροφείς της Ελλάδας επιμένουν να συμμετέχουν στη νέα κυβέρνηση…

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Οι καταστροφείς της Ελλάδας επιμένουν να συμμετέχουν στη νέα κυβέρνηση…



Τα δισεκατομμύρια που απορροφούνται κάθε χρόνο από την «Ανεπάρκεια», τις «Σπατάλες» και τη «Διαφθορά», είναι αρκετά, όχι μόνον για να καλύπτουν τα ετήσια... Ελλείμματα του προϋπολογισμού, αλλά και να μας επιτρέψουν να εξοφλήσουμε τα χρέη μας το πολύ σε μια δεκαετία! Θέλετε μερικά παραδείγματα. Το Ετήσιο Έλλειμμα μόνο για το 2010 ήταν 22 δισ. Θέλετε να διαπιστώσετε που πήγαν αυτά τα 22 δισ? Κάντε αυτή την Αφαίρεση. Σύμφωνα με μια Μελέτη του πρέσβη της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ Ν. Τσάτσου και του Οικονομολόγου Φ. Σνάιντερ, η χώρα χάνει από την Παραοικονομία 35 δις το χρόνο! Η Παραοικονομία στη συντριπτική πλειοψηφία της τσεπώνεται από τα Κομματικά Στελέχη των δύο Κομμάτων Εξουσίας! (Μόνον από τους Ελέγχους, έχετε ακούσει πόσα πληρώνουν οι Έλληνες που Ελέγχονται από την Εφορία;) Γνωρίζετε ότι αν μαζεύουν 2 δις το χρόνο, άλλα τόσα πάνε στις τσέπες τους; Από την αφαίρεση των 22 δις από τα 35 δις, περισσεύουν και 13 δισ για Επενδύσεις. Προσθέστε άλλα 3 δις το χρόνο από την παράνομη διακίνηση του Πετρελαίου, που τη διακινούν αφοσιωμένα στελέχη…Υπουργών, σε συνεργασία με τους… πετρελαιάδες, επώνυμοι και μη εξαιρετέοι, προσθέστε άλλα 3 δις από τις 200.000 Συντάξεις Μαιμού και πεθαμένων που συνεχίζουν και πληρώνονται γιατί τα Κομματικά Στελέχη έχουν εξασφαλίσει πιστοποιητικά αναπηρίας από τις…Κομματικές Επιτροπές των Συντρόφων και έχουν εξαφανίσει και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά θανάτου, (200.000χ15.000), (δικά μας είναι όλα, δικοί μας είναι όλοι)! προσθέστε υπερτιμολογήσεις όλων ανεξαιρέτως των Κρατικών Προμηθειών μέχρι και 10 φορές επάνω που φτάνουν τα 10 δισ και πλέον, (Κρατικές Προμήθειες και ΔΕΚΟ, από καρφίτσες, φάρμακα, ιατρικά αναλώσιμα, πανάκριβα ιατρικά μηχανήματα, μέχρι και υποβρύχια) πόσα έφτασε το νούμερο; 16 δις, σεβαστοί αναγνώστες, συν τα 13 της παραοικονομίας, αγγίζουν το απίστευτο ποσό των 29 το χρόνο…που διοχετεύονται στις τσέπες 1000 περίπου βουλευτών των τελευταίων 30 χρόνων και άλλων τόσων Επιχειρηματιών! Για αυτούς τους λόγους είναι γαντζωμένοι στην Εξουσία. Τρέμουν μη αντικατασταθούν με νέους Άφθαρτους και από τη μια πλευρά χάσουν τα λάφυρα, και από την άλλη αποκαλυφτούν και θα πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γης!

Δεν τελειώσαμε. Πόσα δις Καθαρά Κέρδη το χρόνο μπορεί να παράγει η Ακίνητη και Κινητή περιουσία του Ελληνικού κράτους, αν τη Διοικούσαν Πεπειραμένοι και Άφθαρτοι Μάνατζερ και δεν εννοούμε τα Τραπεζικά Λαμόγια των Χρηματαγορών; Η Ελλάδα είναι μια χρυσοφόρα χώρα, αλλά οι σύμμαχοι επειδή είναι πολύ καλά Οργανωμένοι και Προγραμματισμένοι γιατί ασχολούνται μόνον με τη Στρατηγική Διοίκηση των Επιχειρήσεών τους, εκμεταλλεύονται στο ακέραιο τους δικούς μας Ανεπαρκείς και Διεφθαρμένους Πολιτικούς και μας χειρίζονται ακριβώς όπως χειρίστηκαν δύο επιχειρηματίες την ιτορία με τους γαιδάρους! Διαβάστε την σε άλλο σημερινό άρθρο και θα καταλάβετε. Που θα πάει όμως. Θα τους διώξουμε όλους! Ο τρόπος είναι ένας. Η Απόλυτη συσπείρωση των 5 εκατομμυρίων Ακομμάτιστων Πολιτών. Κάνε το «Κλικ-Μέλους» τώρα.

Θα καθιερώσουμε μια «Σύγχρονη και Άφθαρτη Τεχνοκρατική Διακυβέρνηση» με υπερβολικά αυστηρούς Ελέγχους για να κάνουμε τις δικές μας Επενδύσεις και να απολαμβάνουμε εμείς τον παραγόμενο πλούτο μας και όχι οι πολυεθνικές. Ο σπόρος φυτεύτηκε! Αργά ή γρήγορα θα επικρατήσουμε παρόλα τα Διεθνή και ντόπια Κάστρα Εξουσίας! 

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!