tromaktiko: Και μετά το ΑΠΘ μιλάει για πολιτισμό και φαμφάρες

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Και μετά το ΑΠΘ μιλάει για πολιτισμό και φαμφάρες



Και μετά το ΑΠΘ, η Πανεπιστημιάρα, που έτυχε και φοίτησα, μιλάει για πολιτισμό και φαμφάρες. Το ΑριστοΤέλειο.
Τι σχέση να έχει άραγε είτε με τον Αριστοτέλη είτε με το Άριστο είτε με το Τέλειο ;

Ο λόγος για τον σεβασμό που διδάσκουν οι αρχές και οι δάσκαλοι του Πανεπιστήμιου. Το ΑΠΘ έχει ως λογότυπο τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο και Πολιούχο της Θεσσαλονίκης, τον Άγιο Δημήτριο. Ως τιμώμενο Πρόσωπο (ασχέτως αν προσδίδεται πίστις σε αυτόν) φρόντισε η πανεπιστημιάρα της Θεσσαλονίκης να τον τιμήσεις. Ιδού λοιπόν: οι μόνες τοποθεσίες που βλέπεις το λογότυπο του ΑΠΘ, δηλαδή το Πρόσωπο του Αγ.Δημητρίου είναι στην Αίθουσα Τελετών και στους κάδους σκουπιδιών !!!

Η φωτό είναι ακριβώς έξω από την, κατά τα άλλα, Φιλοσοφική Σχολή (την νέα). Φιλοσοφική . Πόσο "φίλος της αλήθειας" μπορεί να είναι κάποιος που βάζει την εικόνα ενός Προσώπου, ακόμα και του εχθρού του, πάνω σε τενεκέδες σκουπιδιών ;

Μετά μιλάμε για πολιτισμό, και εκθέσεις και εκδηλώσεις πολιτισμού ... και δώσε χρηματοδοτήσεις ... και πιες κόκα κόλα και φάε τυροπυτάκια ... άναψε και ένα μάλμπουρο στο τέλος ... στην υγεία του "πολιτισμού". Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Θα άξιζε να πάρει κάνεις μερικές από αυτές τις φωτό και να τις μεγεθύνει και να τις παρουσίασει σε κανένα από αυτά τα Διεθνή Συνέδρια Πολιτισμού που κάνουν τα τμήματα του Πανεπιστημίου. Θα ήθελα να δω τις εκφράσεις των διεθνών προσκεκλημένων ομιλητών.

ΑΠΘ: το πανεπιστήμιο που επιτρέπει τον προσηλυτισμό των Ιεχωβάδων στους χώρους του και που κρεμάει τις εικόνες Προσώπων στα σκουπίδια. Μετά μιλάμε για Σύνταγμα.



 Εμείς το γιορτάζουμε με ΔΩΡΑ αξίας...http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/11/blog-post_6782.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!