tromaktiko: Το ντέρμπι του Ερνέστο

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Το ντέρμπι του Ερνέστο



Το πέμπτο ντέρμπι «αιωνίων» για τον Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ξεχωριστή σημασία, αφού μια νίκη του Ολυμπιακού, μπορεί να βάλει πολύ στέρεες βάσεις για το μέλλον του στην ομάδα.
Το συμβόλαιο του Ισπανού, εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και ο ίδιος ξέρει καλά πλέον, τι σημαίνει μια νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σε ό,τι αφορά την εικόνα του στα μάτια και των φίλων της ομάδας και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και όπως αναφέρει η εφημερίδα Η Γάτα, παρά τις όποιες δυσκολίες έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς, πρόθεσή του είναι με αυτήν τη νίκη να βάλει τις βάσεις για να παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμη!

Ανάμεσα στον «Τσινγκούρι» και τον πρόεδρο υπάρχει μεγάλη αλληλοεκτίμηση. Ο Βαλβέρδε είναι ικανοποιημένος που βρίσκεται σε μία ομάδα που του δίνει τη δυνατότητα να δουλέψει όπως αυτός θέλει και ο Μαρινάκης είναι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά του και αμφότεροι θέλουν τη νίκη στο ματς του Σαββάτου για τους δικούς του λόγους ο καθένας.

Ο Βαλβέρδε ξέρει πως αν κερδίσει το ντέρμπι, θα πάρει πολλούς «πόντους» στην εκτίμηση του κόσμου και του Μαρινάκη, ο οποίος θέλει την νίκη όσο τίποτε άλλο, μετά τα όσα είχαν ακουστεί για το πρόσωπό του μετά το περυσινό ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι τρεις βαθμοί κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι καλύτερη απάντηση του προέδρου σε όλα αυτά και ο Βαλβέρδε έχει την ευκαιρία να του κάνει αυτό το «δώρο». Και εφόσον συμβεί αυτό, τότε τα δεδομένα για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, θα έχουν μπει πλέον σε πολύ στέρεες βάσεις.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!