tromaktiko: Aς σταματήσει κάποιος τον Αντώνη Σαμαρά

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Aς σταματήσει κάποιος τον Αντώνη Σαμαρά



Κανένας Τραπεζίτης δεν μπορεί να θέτει όρους σε εκπρόσωπο του Λαού, και κανένας εκπρόσωπος του Λαού δεν δικαιούται να θέτει την υπογραφή του στην ταφόπλακα του Ελληνισμού χωρίς λαϊκή εξουσιοδότηση.
Επί τέσσερις ημέρες παρακολουθούμε τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων να πρωταγωνιστούν σε ένα θέατρο του παραλόγου. Ο ψυχικά άρρωστος, κατά τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Έλληνας Πρωθυπουργός πραγματοποιεί μια πολιτική Έξοδο ανάλογη με την πρωθυπουργική διαδρομή του. Κατά την έξοδό του, όμως, αυτή παρασύρει τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σε απανωτά σφάλματα με απώτερο σκοπό να τον κάνει συνένοχο στην καταστροφή της χώρας. Ο Αντώνης Σαμαράς με τη σειρά του δίνει το δικαίωμα στον εκπρόσωπο των διεθνών τοκογλύφων και επικυρίαρχων Λ. Παπαδήμο να θέτει όρους για να αναλάβει την πρωθυπουργία (ας πάει στο καλό και να μας γράφει).

Ήδη ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε κάθε φάση, ό,τι και να κάνει, με την πλάτη στον τοίχο και με τους Νεοδημοκράτες στα κάγκελα. Η αρχική μεταστροφή της βασικής πολιτικής θέσης «δεν ψηφίζουμε το Μνημόνιο, δεν γινόμαστε συνένοχοι στο λάθος» μετετράπη, ως δια μαγείας «είμαστε υποχρεωμένοι να ψηφίσουμε τη νέα δανειακή σύμβαση, αλλιώς καταστρεφόμαστε, και μετά εκλογές».

Κατέστη δηλαδή ο Αντώνης Σαμαράς, εν μια νυκτί, από λυτρωτής μέρος του προβλήματος. Διότι η δανειακή σύμβαση είναι η ταφόπλακα του Ελληνισμού και αυτό το αποσιωπά. Και είναι η ταφόπλακα του Ελληνισμού, διότι πέραν ότι μετατρέπει τη χώρα σε προτεκτοράτο, ο Αντώνης Σαμαράς αποκρύπτει ότι τα ομολογιακά δάνεια ύψους 250.000.000 Ευρώ περίπου, σε περίπτωση που το Εθνικό νόμισμα είναι δραχμή είναι δυνατόν να αποπληρωθούν σε δραχμές (άρα κόβεις δραχμές και τα αποπληρώνεις), ενώ αν υπογραφεί η δανειακή σύμβαση και στη συνέχεια το νόμισμα γίνει δραχμή (κάτι που είναι περισσότερο από βέβαιο) η έξοδος από το Ευρώ θα μετατρέψει αυτομάτως το χρέος σε πολλαπλάσιο (τριπλάσιο, τετραπλάσιο, πενταπλάσιο), ανάλογα με την αντιστοιχία της δραχμής σε Ευρώ. Αν δηλαδή η αντιστοιχία είναι σήμερα 1 Ευρώ = 340 δραχμές και μετραπεί σε 1 Ευρώ = 1020 δραχμές το χρέος αυτομάτως τριπλασιάζεται απλώς με την έξοδο της χώρας από το Ευρώ!!!). Το ίδιο θα ισχύει και αν πληρωμή θα είναι σε δολλάρια.

Υπενθυμίζω ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν ήταν αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες εθνικές εκλογές και εξελέγη απλώς βουλευτής Μεσσηνίας.

Υπενθυμίζω ότι άμεσοι εκπρόσωποι του λαού είναι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι δεν έχουν ερωτηθεί για το μέγα αυτό θέμα που αφορά τους Πανέλληνες και για τη στάση του κόμματος, καθώς εντελώς αντιδημοκρατικά ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά δρα ως απόλυτος άρχων του κόμματος, το οποίο σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις κινείται περίπου σε ποσοστά 20%.

Επισημαίνω ότι ο Αντώνης Σαμαράς εξελέγη Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για δύο λόγους: Να μην καταστεί το κόμμα ιδιοκτησία μιας οικογένειας και να υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να ψηφίζει όλα τα νομοσχέδια που φέρνει το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή και να συρρικνώσει το κόμμα στη μισή δύναμη από αυτή των τελευταίων εθνικών εκλογών.

Ας πει επιτέλους κάποιος στον Αντώνη Σαμαρά ότι δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να διαχειρίζεται μόνος του και χωρίς καμία άμεση ή έμμεση λαϊκή εξουσιοδότηση την τύχη του Ελληνισμού… Ας του πει επιτέλους κάποιος ότι η μόνη έντιμη λύση είναι η προσφυγή στις κάλπες, χωρίς όρους και χωρίς υπογραφές. Και αν ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίσει το επικίνδυνο παιχνίδι του μια λύση απομένει: Να στήσει κάλπες στη Νέα Δημοκρατία για να έλθει σύσσωμος ο ελληνικός λαός να εκφράσει ελεύθερα τη βούλησή του αν επιθυμεί η όχι την αυτοκτονία του και να πιέσει τις εξελίξεις… Η 6η δόση περίμενε και μπορεί να περιμένει. Δεν μιλάμε για λεφτά, μιλάμε για την πατρίδα...

Ας σταματήσει, επιτέλους, κάποιος τον Αντώνη Σαμαρά από τη συμμετοχή στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά του Ελληνισμού.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!