tromaktiko: Aίσχος! Το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο, παρά τις υποσχέσεις, ακόμα κλειστό!

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Aίσχος! Το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο, παρά τις υποσχέσεις, ακόμα κλειστό!



Παρά τις υποσχέσεις του Υπουργείου Υγείας δια στόματος του κ. Πολύζου, αλλά και της 1ης ΥΠΕ, προς αγωνιούντες γονείς καρδιοπαθών παιδιών, αλλά και προς τους 2...
παιδοκαρδιοχειρουργούς που τελούν αδίκως εν αργία, ότι η μεν αργία των γιατρών θα έληγε στις 15 Νοεμβρίου, το δε μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο θα άνοιγε στις 16 ή το αργότερο στις 21 Νοεμβρίου, καμία πληροφορία ή έγγραφο δεν υπάρχει που να δείχνει ότι αυτά έχουν δρομολογηθεί!
Οι γονείς διαμαρτύρονται έντονα για τον εμπαιγμό κι ο Διοικητής του "Αγία Σοφία" κ. Παπασάββας, απαξιεί ακόμα και να συνδιαλεχθεί μαζί τους, παραπέμποντάς τους από τον Άννα στον Καϊάφα. Στο δε Ωνάσειο που τους προωθούν "δωρεάν", ζητήθηκαν πρόσφατα ποσά από 7-10.000 ευρώ, ενώ κάποια περιστατικά τα έστειλαν πίσω, στο "Αγία Σοφία".
Αυτή τη στιγμή στο "Αγία Σοφία" νοσηλεύονται βρέφη προς χειρουργείο, χωρίς όμως να καλύπτονται, αν κάτι συμβεί, από καρδιοχειρουργούς (αφού η αργία τους δεν έχει λήξει εγγράφως), γεγονός που στοιχειοθετεί έγκλημα!
Ο κ. Πολύζος (Γ.Γ.υπουργείου, υπεύθυνος για τα νοσοκομεία) ενώ δέχεται συνεχώς τηλεφωνήματα από αγανακτισμένους γονείς, δεν απαντά προσωπικώς και παραπέμπει στην 1η ΥΠΕ. Αίσχος! Τα καρδιοπαθή παιδιά περιμένουν με κίνδυνο της ζωής τους και το υπουργείο, καθώς και ο κ. Παπασάββας, αγρόν ηγόρασαν!
Οι γονείς έχουν ήδη στραφεί προς τη Δικαιοσύνη και αναμένεται επέμβαση από Εισαγγελέα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!