tromaktiko: Έβγαλαν το ρολόι του νερού από το Κολυμβητήριο!

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Έβγαλαν το ρολόι του νερού από το Κολυμβητήριο!



Πρίν από λίγη ώρα συνεργείο της ΔΕΥΑΗ προχώρησε στο ξήλωμα του ρολογιού από το Κολυμβητήριο και το Κλειστό γυμναστήριο! Το συνεργείο πήγε στο Κολυμβητήριο και έκανε την προειδοποίηση της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης πράξη, κόβοντας μια και έξω την υδροδότηση της αθλητικής εγκατάστασης!
Ενώ κάτι ανάλογο έχει συμβεί και στο κλειστό γυμναστήριο που είχε το ίδιο ρολόι!
Και όλα αυτά τη στιγμή που αφενός τα χρήματα που χρωστάει η διοίκηση του ΕΑΚΗ θα δοθούν στη ΔΕΥΑΗ όταν καταβληθούν από το κράτος ( είναι δηλαδή εξασφαλισμένα), αφετέρου η στάση της ΔΕΥΑΗ εγείρει πολλά ερωτηματικά, καθώς σε άλλες περιπτώσεις υπάρχουν πολύ περισσότερα χρέη!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ κ. Κώστα Διαλυνά, είναι το Κολυμβητήριο Χανίων, το οποίο χρωστάει περίπου 300.000 στο Δήμο και η Δημοτική Αρχή, όχι μόνο δεν κόβει το νερό, αλλά στηρίζει την προσπάθεια, ακόμη και με τη χορήγηση χρημάτων για πετρέλαιο!

Οι...προϋποθέσεις
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με μέλη των Κολυμβητικών σωματείων , τα παιδιά είναι ανμαγκασμένα να κάνουν μπάνιο και μάθημα, στην πισίνα που βρίσκεται στο Παγκρήτιο Στάδιο και η οποία, μπορεί να είναι θερμαινόμενη, αλλά δεν πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις σε σχέση με το Κολυμβητήριο στο Λίντο!
creteplus.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!