tromaktiko: Ιδιαίτερα στον Μπάλας

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ιδιαίτερα στον Μπάλας



Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Μπάλας Μέγερι θα είναι ο τερματοφύλακας που θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού στο ντέρμπι. Γι' αυτόν το λόγο, ο Αλέκος Ράντος έχει αρχίσει τα... ιδιαίτερα στον Ούγγρο.
Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, έχει από κοντά τον Μαγυάρο, ώστε να είναι έτοιμος τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της καριέρας του. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρόλο που ο Μέγερι προπονήθηκε το πρωί, ο Ράντος τον ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να επιστρέψει το απόγευμα για έξτρα πρόγραμμα!

Έτσι, στις 17.30 ο Μέγερι επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Ελλάδος και μαζί με τον Ράντο έκαναν επιπλέον προπόνηση για 1,5 ώρα, με πολλά σουτ, δουλειά στις εξόδους και παρατηρήσεις στις τοποθετήσεις του κάτω από τα γκολπόστ.

Ακόμη, ο Ράντος ζήτησε από τον Μέγερι να βελτιώσει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της ομάδας, να είναι πιο ενεργητικός και να βοηθάει και αυτός στην ανάπτυξη, χωρίς να καθυστερεί. Να μην κάνει δηλαδή δεύτερες σκέψεις και να επεμβαίνει γρήγορα.

Παρών στην έξτρα προπόνηση ήταν όμως και ο Σήφης Δασκαλάκης, ο οποίος είναι φανερά πλέον αποφασισμένος να δουλέψει ακόμη περισσότερο και να διεκδικήσει τις ευκαιρίες του για να πάρει κι αυτός κάποια στιγμή την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίσημο ματς...

www.katimagiko.gr




 Εμείς το γιορτάζουμε με ΔΩΡΑ αξίας...http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/11/blog-post_6782.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!