tromaktiko: «Θέλει ΜακΓκρέγκορ ο Βαλβέρδε»!

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

«Θέλει ΜακΓκρέγκορ ο Βαλβέρδε»!



Πρόταση της τάξεως των 5,8 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Σκωτσέζου τερματοφύλακα της Ρέιντζερς, Άλαν ΜακΓκρέγκορ, είναι έτοιμος να καταθέσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Τον 29χρονο τερματοφύλακα της Ρέιντζερς, Άλαν ΜακΓκρέγκορ φαίνεται πως έχει βάλει στο... μάτι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα από τη Βρετανία στο οποίο τονίζεται ότι οι πρωταθλητές είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση.

Πρόταση ύψους 5,8 εκατ. ευρώ είναι διατεθειμένος να καταθέσει στη Ρέιντζερς ο Ολυμπιακός βάσει όσων αναφέρουν οι Βρετανοί για να αποκτήσει τον Σκοτσέζο τερματοφύλακα. Μπορεί το ποσό να μοιάζει πολύ υψηλό για τα υπάρχοντα δυσμενή οικονομικά δεδομένα αλλά η «Express» εξηγεί ότι ο Βαλβέρδε είναι εντυπωσιασμένος με τον διεθνή τερματοφύλακα και τις επιδόσεις του τόσο στην Εθνική Σκοτίας όσο και στη Ρέιντζερς.

Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται για τον πορτιέρο που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017(!) με την ομάδα της Ρέιντζερς ότι θα μπορούσε να φύγει από τη Γλασκόβη λόγω των οικονομιών προβλημάτων της ομάδας και για αυτόν θα ήταν δέλεαρ η συμμετοχή των πρωταθλητών Ελλάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.


www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!