tromaktiko: Μαρτύρησε για τρεις ώρες στα χέρια του συζύγου της!

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Μαρτύρησε για τρεις ώρες στα χέρια του συζύγου της!



Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτονται για τις συνθήκες θανάτου της 55χρονης που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγο της στις... Σάπες της Κομοτηνής. Η άτυχη γυναίκα ψυχορραγούσε επί τρεις ώρες, ώσπου άφησε την τελευταία της πνοή. Τότε, ο συζυγοκτόνος προσπάθησε να σκηνοθετήσει έναν θάνατο από… παθολογικά αίτια και μάλιστα ξεκίνησε τις διαδικασίες για την ταφή της!

Η παρατηρητικότητα μιας γυναίκας αστυνομικού, η οποία είχε βάρδια ως αξιωματικός υπηρεσίας στο τμήμα της περιοχής, δεν άφησε τον 58χρονο δράστη να ξεφύγει. Όταν εκείνος ειδοποίησε ότι η γυναίκα του πέθανε και ετοιμαζόταν για την κηδεία με βάση τα ισλαμικά πρότυπα, δένοντας κορδέλες στα χέρια και στα πόδια και βάζοντας βαμβάκι στα αυτιά της νεκρής, η αστυνομικός πήγε στο σπίτι. Εκεί είδε τα εμφανή σημάδια από χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα της άτυχης γυναίκας και ειδοποίησε αμέσως τον διοικητή της.

Στο σπίτι του ζεύγους έφτασε ιατροδικαστής, που διαπίστωσε ότι η 55χρονη έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πάλεψε τουλάχιστον τρεις ώρες για να κρατηθεί στη ζωή! Τότε άνοιξαν τα στόματα της γειτονιάς που αποκάλυψαν ότι ο σύζυγος γύριζε συνήθως μεθυσμένος στο σπίτι και ξυλοκοπούσε συχνά την άτυχη γυναίκα, η οποία όμως δεν αντιδρούσε! Ο δράστης ανακρίθηκε και ομολόγησε ότι επιτέθηκε στην γυναίκα του και την πέταξε με δύναμη πάνω στην πόρτα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να χάσει τις αισθήσεις της.

Όταν κατάλαβε ότι την είχε σκοτώσει, σκέφτηκε να τελέσει γρήγορα την κηδεία για να μην αποκαλυφθεί το έγκλημά του!
pamepreveza.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!