tromaktiko: Γεωργιάδης: "Εμείς θα κάνουμε έργο στο υπουγείο"

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Γεωργιάδης: "Εμείς θα κάνουμε έργο στο υπουγείο"



Στην εκπομπή Σαββατοκύριακο στη Νετ βρέθηκε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπου έδωσε εξηγήσεις απο την δική του πλευρά για το τι πραγματικά συνέβε στην Μυτιλήνη. "Το ταξίδι μου στην Μυτιλήνη ήταν από τα πιο πετυχημένα. Συναντήθηκα με όλους τους φορείς και αφου κατέγραψα τα προβλήματα που αφορούν το Υπουργείο, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου τις ανέλαβαν ωστε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα των κατοίκων. "Οι συγκεκριμένοι διαδηλωτές που....συγκεντρώθηκαν, ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και μαζεύτηκαν μέσω sms περίπου 25 άτομα. Στη Μυτιλήνη εμένα μου ζήτησαν μέχρι και αυτόγραφο, φυσικά δεν έδωσα αλλά αυτό αποδυκνύει οτι υπάρχουν και πολλοί κάτοικοι που πιστεύουν στο έργο μας"

'Ανθρωπος του anti-ntp.net στην Μυτιλήνη, μας αποκάλυψε ποιος οργάνωσε την "γίουχα" έναντι Γεωργιάδη; Ο περιφεριακός σύμβουλος του Σύριζα Τεντομάς ήταν ο επικεφαλής και τον ακολούθησαν μέλη του Ανταρσύα. Είναι γνωστή η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στους δύο χώρους..

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να το λες μέχρι θανάτου" έχει πει ο Βολτέρος και θα πρέπει όσοι διαφωνούν να το εκφράζουν δημοκρατικά και όχι να μου πετούν πέτρες" τόνισε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας. Ενώ παράλληλα απέφυγε να σχολιάσει τον Κόντρα μεταξύ Παπουτσή και του ιδίου...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!