tromaktiko: Ένας ηγέτης...

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ένας ηγέτης...



Τα πράγματα είναι δύσκολα. Δυστηχώς η πολιτική του Παπανδρεου με την ευθυνη όσων ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ψήφιζαν τους νόμους ΝΤΡΟΠΗΣ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ της ελληνικής οικονομίας μας οδήγησαν στο ΧΑΛΙ που είμαστε σήμερα.
Από την άλλη η ΠΑΘΗΤΙΚΗ σταση της ΝΔ η οποία έχει στο μυαλό της "ασε να καει το ΠΑΣΟΚ να αναλαβουμε εμείς μετά και να πούμε τώρα δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά" άφησε στον επικίνδυνο ΓΑΠ και την ομάδα του να αλώσει την χώρα. Οι υπόλοιπο μικροί μόνο αντιδραση με γενικότητες. Κανεις του δεν μας εξήγησει στηχώπως θα πετύχουν την ανάπτυξη... με ποιο τρόπο. Γενικότητες. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η κα. ΠΑΠΑΡΗΓΑ που Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ να μιλά για ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ Ή ΤΟΥ ΛΑΟΥ..... Του ΛΑΟΥ ΗΤΑΝ και ανγκάστηκε ο ΤΟΤΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ...ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ και σας βάζω ΟΛΟΥΣ διότι ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Δυστυχώς υπάρχει ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗ. ΟΣΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ. Στην πιο σοβαρή κρίση όλοι στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Οι πολιτικοί ένα απόλυτ ο ΜΗΔΕΝ. Τα στελέχη των μεγάλων επιχειρήσεων να μην ξερουν τι να κάνουν με πρώτους και καλύετρους ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. Οταν λέμε ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΝΟΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΥΠΛΛΗΛΟΥΣ. Πρώτοι οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ παο την πρώτη στιγμή έπρεπε να αντισταθούν με ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και με ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Δυστηχώς κοίταξαν την βραχυρπόθεσμη σωτηρία τους (ενδιαφερον παντως : σωτηρία με βαχυπρόθεσμο ορίζοντα δεν υπάρχει) αδιαφορώντας για το ΤΕΛΟΣ.
Κυριε ΣΑΛΛΑ τώρα ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010? ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΤΕ? ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ?

Αν ανατρέξει κανείς στο κοντικό μας παρελθόν και στην μεγαλόνησο θα δει οτι ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ έχει πολά κοινά με τον ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝΑΝ.... Η ΔΙΑΦΟΡΑ είναι ο εκεί υπήρξε ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο Τάσος Παπαδόπούλ ο οποίος σε μια ελληνικοτατη ομιλια ειπε: http://www.youtube.com/watch?v=tikGkhvLBoQ

Ποιον ηγετη εχουμε εμεις ωστε να εμπιστευθουμε ακομη και την αξιοπρεπη εξοδο μας απο το ευρω? πιος ειναι ο ηγετης που ολοι μας θα πιαστουμε αλλα θα εχουμε και τις ελπιδες μας οτι ακομη και αυτο να γινει θα σταθουμε στα ποδια μας???

Τελικά όλοι μας έχουμε μερίδιο ΕΥΘΥΝΗΣ και ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!