tromaktiko: Πολιτικό σχόλιο...

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Πολιτικό σχόλιο...



Καταρχην μια διαπίστωση
Και ενω απο το πρωι ολοι στα καναλια-ραδιοφωνα- εφημεριδες ειχανε την αγωνια των πολιτικων εξελιξεων στην χωρα μας, μεσω twitter και facebook πολλοι Ελληνες πολιτες ειχανε την αγωνια εαν θα αρχισει τελικά το... Dancing on ice!! Τελικα αφου λύθηκε πρωτα το πολιτικο προβλημα στην χωρα μας αρχισε και το Dancing on ice. Ολα καλα!!!
Mου εκανε επισης εντύπωση, επειδη το εψαξα και πολυ καλα μαλιστα, το ποσο μεγαλη διασταση και δημοσιοτητα πηρε η δηλωση - απορια μεσω twitter του Σακη Ρουβα, η γνωστη πλεον "Γιωργο - Αντωνη ελεος τελειωνετε επιτελους ..." και απορω γιατι δεν κανουν προταση στον Σακη να αναλαβει την Κυβερνηση του τοπου, πιο καλα θα τα παει απο ολους αυτους τους φθαρμενους τυπους και θα εχει σιγουρα μεγαλυτερη λαϊκή απηχηση.
Και αφου εγιναν ολα αυτα αποψε, σημερα το πρωι 7 Νοέμβριου θα ξυπνησουμε ολοι με μεγαλη χαρα και με το χαμογελο στα χείλη και θα παμε αδιαμαρτυρητα να αρχισουμε να πληρωνουμε τις υποχρεωσεις μας οπως το χαρατσι μεσω της ΔΕΗ, την εκτακτη εισφορα, το τελος επιτηδευματια, φπα, σημα αυτοκινητου και οτι αλλο σε φορους και εισφορες μας ζητησει απο εδω και περα η κυβερνηση που ψηφισαμε εχτες το βραδυ!!!
Τελευταια νεα αναφερουν οτι αυτος που θα κυβερνησει απο εδω και περα ηρθε ηδη σε συμφωνια με μεγαλη Γερμανικη (τυχαιο ?) εταιρια κατασκευης φωτιστικων σωματων και λαμπτηρων οικονομιας για να μας δινουν δωρο μετα απο καθε πληρωμη χαρατσιου και ενα φωτιστικο με μια κοκκινη λαμπα μεσα για να βαλουμε εξω απο τα σπιτια και τις δουλειες μας γιατι μας γ@@@@νε που θα μας γ@@@@νε απο εδω και περα να ειμαστε και δηλωμενες!
Το κρατος θα λειτουργησει σωστα απο εδω και περα τελος!! Οποιος δεν γουσταρει να πληρωνει και να τον γ@@@@@νε να φυγει απο αυτην την χωρα να παει αλλου δεν τον θελουμε στο μπου...λο μας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!